Χώρος Ψυχοθεραπείας και Προσωπικής Εξέλιξης

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λαζαράκη 25, 16675 ΓΛΥΦΑΔΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2108985895
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ο χώρος αυτός δημιουργήθηκε το 2009 από την Άννα Μαρία Κορομπίλια και τη Βασιλική Μπουλντούμη και παρέχει τις εξής ψυχολογικές υπηρεσίες που αφορούν ενήλικες, εφήβους, παιδιά και οικογένειες: Ψυχολογική Αξιολόγηση με τη χρήση ψυχομετρικών τεστ, Ατομική και Ομαδική Ψυχοθεραπεία, Θεραπεία Οικογένειας και Ζεύγους, Συμβουλευτική Γονέων, Επαγγελματικό Προσανατολισμό, Αποκατάσταση Μαθησιακών Δυσκολιών, Βιωματικά Σεμινάρια και Ψυχοεκπαιδευτικά Προγράμματα.

Τα Βιωματικά Σεμινάρια και τα Ψυχο-εκπαιδευτικά Προγράμματα που διεξάγονται στο χώρο μας βασίζονται στις τελευταίες εξελίξεις των κλάδων της ψυχολογίας, της ψυχοθεραπείας και των νευροεπιστημών και πραγματοποιούνται στα πλαίσια ολιγομελών ομάδων. Έχουν στόχο να βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να εξελίξουν τον εαυτό τους, να βελτιώσουν τις σχέσεις τους και να αντλήσουν μεγαλύτερη ικανοποίηση από τη ζωή τους. Μέσα από ποικίλα ερεθίσματα τους δίνεται η δυνατότητα:
- Να αυξήσουν την επίγνωσή τους, αναγνωρίζοντας και παρατηρώντας πώς λειτουργούν σε σχέση με το θέμα που εξετάζουμε.
- Να επανεξετάσουνμη βοηθητικούς τρόπους σκέψης και συμπεριφοράς.
- Να μάθουν να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Η προσέγγισή μας είναι συνθετική και υιοθετούμε τεχνικές με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα από διαφορετικές σχολές ψυχοθεραπείας, που αξιοποιούν όλα τα επίπεδα των ψυχολογικών λειτουργιών του ατόμου (συνειδητό, υποσυνείδητο, αντίληψης και σκέψης, συναισθηματικό, διαπροσωπικό, συμπεριφοράς).

Άννα Μαρία Κορομπίλια, Κλινική Ψυχολόγος, Θεραπεύτρια Οικογένειας: Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Surrey της Αγγλίας και έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου. Έχει ολοκληρώσει δύο τετραετείς μεταπτυχιακές ειδικότητες στην Διαγνωστική Ψυχολογία και στη Θεραπεία Οικογένειας και Ζεύγους. Από το 2004 ασχολείται με τη διάγνωση μέσω ψυχομετρικών τεστ, τη συμβουλευτική, την αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών, τον επαγγελματικό προσανατολισμό και την ψυχοθεραπεία,σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Από το 2010 εργάζεται με ζευγάρια και οικογένειες, συντονίζει ομάδες ψυχοθεραπείας και προσωπικής εξέλιξης και είναι εισηγήτρια Σεμιναρίων και Ψυχο-εκπαιδευτικών Προγραμμάτων.

Βασιλική Μπουλντούμη,Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια: Είναι πτυχιούχος του Προγράμματος Ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου. Έχει εξειδικευτεί στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία, τη Θεραπεία Τραύματος, τη Συμβουλευτική Πένθους, τη Συμβουλευτική Αυτοεκτίμησης και το Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό. Εργάζεταιθεραπευτικά με παιδιά, εφήβους και ενήλικες σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.Ασχολείται με τη Συμβουλευτική Γονέων, το συντονισμό ομάδων ψυχοθεραπείας και προσωπικής εξέλιξης και είναι εισηγήτρια Σεμιναρίων και Ψυχο-εκπαιδευτικών Προγραμμάτων. Από το 2009 ασχολείται συστηματικά με την εφαρμογή προγραμμάτων Συναισθηματικής Νοημοσύνης, Ενίσχυσης Αυτοεκτίμησης και Διαχείρισης Άγχους για παδιά και εφήβους σε εκπαιδευτικά πλαίσια.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στον φορέα εκπαίδευσης.