Βρείτε Σεμινάρια

Εμψύχωσις - Κέντρο βιωματικής εκπαίδευσης & συμβουλευτικής

Κωλέττη 40-42, 10682, ΑΘΗΝΑ

Περιγραφή

Το Κέντρο Βιωματικής Εκπαίδευσης & Συμβουλευτικής ΕΜΨΥΧΩΣΙΣ – παιχνίδι – τέχνη – τρόπος ζωής είναι μία Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που ιδρύθηκε το 2002 από τη Φρόσω Μπενετή και έχει ως αντικείμενο τη Βιωματική Εκπαίδευση Ενηλίκων & τη Συμβουλευτική σε άτομα και ομάδες.

Έχοντας πάντα στον πυρήνα της φιλοσοφίας μας τον άνθρωπο και την ομάδα, βασικός μας στόχος είναι η δημιουργία αυθεντικών σχέσεων, μέσα από τη χαρά της σύνθεσης, του παιχνιδιού & της εμψύχωσης, όχι μόνο ως μαθητεία αλλά ως τρόπο ζωής.

Μέσα από την πολύτιμη εμπειρία 19 ετών, την έρευνα, τη διδασκαλία και την εφαρμογή βιωματικών μεθόδων & τεχνικών, στοχεύουμε στην ανάπτυξη, την εκτενή μελέτη, την προώθηση και την καθιέρωση της Συνθετικής Παιγνιόδρασης στο χώρο της Εκπαίδευσης & της Ψυχικής Υγείας.

Το Κέντρο μας είναι το μοναδικό κέντρο που διδάσκει, εφαρμόζει και εκπαιδεύει Εμψυχωτές & Συμβούλους με τη μέθοδο της Συνθετικής Παιγνιόδρασης, είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής (Ε.Ε.Σ) με αριθμό μητρώου 01704 και Κέντρο Διά Βίου Μάθησης, αναγνωρισμένο απ' το Υπουργείο Παιδείας.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τα σεμινάριά μας είναι πιστοποιημένα από τον κορυφαίο Βρετανικό Φορέα Πιστοποίησης Προσόντων NOCN, αναγνωρισμένο σε 25 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η Εμψύχωσις είναι μία μη κερδοσκοπική εταιρεία. Το έργο μας βασίζεται αποκλειστικά στην αγάπη μας γι’ αυτό που κάνουμε και στη δική σας στήριξη.

Επικοινωνήστε με τον φορέα
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στον φορέα εκπαίδευσης.