Βρείτε Σεμινάρια

Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας

Ελπίδος 7, Αγία Παρασκευή, 15343, ΑΘΗΝΑ

Περιγραφή

Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας δημιουργήθηκε με στόχο την προσφορά υπηρεσιών συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας σε παιδιά ,εφήβους οικογένειες καθώς και ενήλικες.

Βασική μας αρχή και πεποίθηση είναι ότι ο άνθρωπος όχι μόνο γεννιέται αλλά και πλάθεται μέσα απο το σύστημα της οικογένειας τρισυπόστατα, νους ψυχή και σώμα.

Όραμα μας είναι, η στήριξη και η ενδυνάμωση του ατόμου, τόσο σε συστημικό όσο και σε υπαρξιακό επίπεδο, πιστεύοντας στις δυνατότητες του να εξελίσσεται διαρκώς, καθώς έμφαση δίνουμε στην αυθεντικότητα της ύπαρξης, στην επίλυση των προβλημάτων και δυσκολιών της πραγματικότητας του ανθρώπου στο «εδώ και τώρα» μέσα από μια ολιστική προσέγγιση.

Το κέντρο μας διοργανώνει επιμορφωτικά σεμινάρια, ημερίδες, ομάδες αυτογνωσίας και προσωπικής βελτίωσης, συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας.

Παράλληλα στο χώρο μας διοργανώνονται με τη συμμέτοχη ειδικών συνεργατών θεατρικά παιχνίδια για παιδιά, που συντελούν στην ευκολότερη αναγνώριση και κατανόηση του δικού τους συναισθηματικού κόσμου αλλά και των άλλων.

Επικοινωνήστε με τον φορέα
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στον φορέα εκπαίδευσης.