Βρείτε Σεμινάρια
Πέτρος Παπαζαχαρίου
Καθηγητής Κολλεγιακών Χρηματοοικονομικών Σπουδών
Εισηγητής Σεμιναρίων Επιχειρηματικότητας και Χρηματοοικονομικής Ανάλυσης

Ο Πέτρος Παπαζαχαρίου σπούδασε οικονομικά στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με μεταπτυχιακούς τίτλους ειδίκευσης στη χρηματοοικονομική διοίκηση και στη συμβουλευτική μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Επί σειρά ετών σε επιτελική θέση στον τομέα της Επιχειρηματικής Πίστης στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, εξειδικεύτηκε σε θέματα πιστωτικής πολιτικής, διαχείρισης κινδύνων και διαδικασιών πιστωτικής αξιολόγησης.
Ταυτόχρονα, ασχολείται από το 1988 με την εκπαίδευση-επιμόρφωση στελεχών του τραπεζικού και του επιχειρηματικού τομέα σε θέματα χρηματοοικονομικού σχεδιασμού και διαχείρισης ως συνεργάτης-καθηγητής του ελληνικού παραρτήματος του Γαλλικού Πανεπιστημίου Conservatoire National des Arts et Métiers - CNAM (Κολλέγιο Rene des Cartes), ως συνεργάτης e-learning προγραμμάτων εξειδίκευσης του ΕΚΠΑ και ως εκπαιδευτής στο Ελληνικό Τραπεζικό Ινστιτούτο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, στην Ακαδημία Πίστηςτης Εθνικής Τράπεζας και σε εταιρείες εκπαιδευτικών – συμβουλευτικών υπηρεσιών. Εγγεγραμμένος στο Μητρώο Διδασκόντων σε Κολλέγια και στο Μητρώο Εκπαιδευτών Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ε.ΚΕ.ΠΙΣ.) διατηρεί σελίδα στο LinkedIn.

Από τις εκδόσεις Κριτική κυκλοφορούν τα βιβλία του:
1) Το Επιχειρηματικό Όραμα σε Business Plan (2009 – σύγγραμμα σε διανομή σε σχολές Α.Ε.Ι. & Τ.Ε.Ι.)
2) Διαχειριστείτε Αποτελεσματικά τα Οικονομικά του Νοικοκυριού σας (2011).

Άρθρα του Π. Παπαζαχαρίου

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας