Βρείτε Σεμινάρια
Σπήλιος Αριστοτελίδης
Διευθυντής Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων, New York College
Sales and Management Trainer

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1972. Ξεκίνησε την καριέρα του στις πωλήσεις το 1995, κατά τη διάρκεια των σπουδών του στη Μεγάλη Βρετανία. Από το 1997 έως το 2001, εργάστηκε ως στέλεχος πωλήσεων σε προγράμματα χρονομεριστικών διακοπών, ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες εκπαίδευσης. Το 2001, σε ηλικία 29 ετών, ανέλαβε τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή σε εταιρεία Direct Marketing and Sales Promotion, χτίζοντας, εκπαιδεύοντας και διοικώντας ομάδες πωλήσεων για λογαριασμό εταιρειών όπως η Nestle Hellas και η Allied Domecq. Στη συνέχεια εργάστηκε ως Key Account Manager και εκπαιδευτής σε μεγάλη εταιρεία εκπαίδευσης επιχειρήσεων και διευθυντικό στέλεχος σε εταιρεία λιανικού εμπορίου. Σήμερα κατέχει τη θέση του Διευθυντή μεταπτυχιακών προγραμμάτων και του υπεύθυνου ανάπτυξης σε μεγάλο εκπαιδευτικό όμιλο της πόλης. Ασχολείται με την εκπαίδευση ενηλίκων από το 2000, εκπαιδεύει ομάδες πωλήσεων από το 2001 και είναι εισηγητής σεμιναρίων από το 2006.

Πιστεύοντας στη δύναμη της εκπαίδευσης ως μέσο προσωπικής εξέλιξης και εργαλείο αύξησης της παραγωγικότητας, έχει παρακολουθήσει ο ίδιος εκατοντάδες ώρες εκπαιδεύσεων από μερικούς από τους κορυφαίους trainers παγκοσμίως, όπως οι Zig Ziglar, Allan Pease, Brian Tracy κ.α.

Προερχόμενος από το χώρο των πωλήσεων και της διοίκησης, στοχεύει ως εκπαιδευτής να παρέχει στους συμμετέχοντες γνώσεις και πρακτικές οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις ώστε να αυξηθεί η ατομική και ομαδική αποτελεσματικότητα και όχι απλά «ακαδημαϊκή γνώση και θεωρία». Ακολουθώντας το πρότυπο των εκπαιδευτών του, εστιάζει ιδιαίτερα στην κινητοποίηση των συμμετεχόντων, εξηγώντας σε βάθος τη χρησιμότητα της παρεχόμενης γνώσης και την εφαρμογή της στην καθημερινότητα. Σεβόμενος τις ιδιαιτερότητες της κάθε επιχείρησης, σχεδιάζει το κάθε εκπαιδευτικό πρόγραμμα ξεχωριστά, ανάλογα με τις ανάγκες των συμμετεχόντων.

Άρθρα του κ. Αριστοτελίδη

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας