Σε ποιους απευθύνεται
• Στελέχη Ποιοτικού Ελέγχου
• Διευθυντές και εργαζόμενους σε ιδιωτικά ή κρατικά χημικά εργαστήρια
• Εν δυνάμει εργαζόμενους σε χημικά εργαστήρια που επιθυμούν να ενδυναμώσουν το βιογραφικό τους
• Συμβούλους Συστημάτων Ποιότητας
• Επιθεωρητές Φορέων Διαπίστευσης και Φορέων Πιστοποίησης
• Γεωπόνους, χημικούς, τεχνολόγους τροφίμων, ειδικούς περιβάλλοντος, και συναφών επαγγελμάτων
• Παραγωγούς, τυποποιητές και μεταποιητές τροφίμων
• Σεφ και εργαζόμενους σε καταστήματα μαζικής εστίασης
• Εργαζόμενους στη βιομηχανία τροφίμων
• Φοιτητές θετικών επιστημών