Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

ΣΥΣΤΗΜΑ 5S +

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
TUV HELLAS
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία ISO / Πιστοποιήσεις / Πρότυπα

Εισηγητής

Μιχάλης Λολίδης

Σε ποιους απευθύνεται

Επαγγελματίες και Στελέχη επιχειρήσεων  μεσαία, ανώτερα και ανώτατα, παραγωγικού η τομέα παροχής υπηρεσιών (Εργοδηγούς, Προϊστάμενους παραγωγής, συντήρησης, Διευθυντές παραγωγής,logistics και διασφάλισης ποιότητας, Τεχνικούς Δ/ντες, και Διοικητικούς).

Περιγραφή σεμιναρίου

Το σεμινάριο πληροί τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις ώστε να κατανοήσουν οι συμμετέχοντες τη φιλοσοφία, τις δυνατότητες και τα οφέλη από την υιοθέτηση της μεθοδολογίας 5S+. Παρουσιάζεται το πρώτο βήμα για την υλοποίηση της Λιτής Διοίκησης- Πρόγραμμα 5S+ όπου κάθε «σπατάλη» ή «απώλεια» πρέπει να μηδενιστεί.
Το σύστημα 5S+ αποτελεί το θεμελιώδη λίθο για κάθε σύστημα συνεχούς βελτίωσης ή ολικής ποιότητας με σχεδόν μηδενικό κόστος εφαρμογής.
Οι συμμετέχοντες μέσα από πολλά παραδείγματα, εκτενή χρήση multimedia , ασκήσεις, workshops  από εταιρείες που έχουν εφαρμόσει 5S+ θα είναι σε θέση να σχεδιάσουν και υλοποιήσουν ένα Πρόγραμμα 5S+ άμεσα.

Περιεχόμενα Σεμιναρίου
- Φιλοσοφία και δυνατότητες από την μεθοδολογία 5S+
- Οφέλη από την εφαρμογή του 5S+ (βελτίωση ροής εργασίας, μείωση απωλειών λειτουργίας κατηγοριοποιημένες, μετρήσιμα καλύτερη αξιοποίηση χώρου, πόρων, βελτίωση ασφάλειας και υγιεινής εργασίας, συνεισφορά στην ασφάλεια & υγιεινή προϊόντος  για τρόφιμα, μετρήσιμη συνεισφορά στη  διαρκή βελτίωση του οργανισμού)
- Υλοποίηση και εφαρμογή του Προγράμματος 5S+

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.