Εισηγητής
Νίκος Γδοντέλης, Βιολόγος MSc Food Science, σύμβουλος Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων
Σε ποιους απευθύνεται
Σκοπός
Παρακολουθώντας το σεμινάριο αυτό, θα κατανοήστε πώς να δημιουργήσετε, να παρακολουθείτε και να βελτιώνετε συνεχώς την Κουλτούρα Ασφάλειας Τροφίμων στις επιχειρήσεις.
Με την ολοκλήρωση αυτού του σεμιναρίου, θα είστε σε θέση:
Περιγραφή σεμιναρίου
Στο σεμινάριο “Food Safety Culture Advanced Training Course” παρέχονται:
Περιεχόμενα Σεμιναρίου
Πληροφορίες συμμετοχής
Πριν παρακολουθήσετε αυτό το σεμινάριο, καλό είναι να έχετε διαβάσει: “A Culture of Food Safety – A Position Paper from the Global Food Safety Initiative (GFSI)”. Το ανωτέρω θα βρείτε στο διαδίκτυο.
Παραδοτέα
Με την ολοκλήρωση αυτού του σεμιναρίου, θα λάβετε ηλεκτρονικά:
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται: Βεβαίωση παρακολούθησης TÜV HELLAS (TÜV NORD).
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος