Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Personal Branding

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Skills Hub
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Πωλήσεις & Marketing

Εισηγητής

Μαριδάκη Σταυρούλα, HR Professional

Απόφοιτη Χημικός Μηχανικός του εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ΜΒΑ του ιδίου πανεπιστημίου. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, έχοντας εργαστεί σε θέσεις διοίκησης σε πολυεθνικούς ομίλους, σε διάφορους τομείς των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων όπως HR, Customer Service, Sales και CSR. Έχει παρακολουθήσει πολλά επιχειρηματικά σεμινάρια τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό και πλέον ασχολείται με την παροχή επιχειρηματικών εκπαιδεύσεων & συμβουλευτικών υπηρεσιών, καθώς και την υποστήριξη μέσω του mentoring, ευθυγραμμίζοντας ανθρώπινους και επιχειρηματικούς στόχους για μία βιώσιμη ανάπτυξη.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Ελεύθερους επαγγελματίες και στελέχη στο ξεκίνημα της καριέρας τους
  • Κάθε επαγγελματία που θέλει να ξεχωρίσει στην αγορά εργασίας, να ενισχύσει την φήμη του και να εξελίξει την καριέρα του, είτε διεκδικώντας μία καλύτερη θέση, είτε ακόμη και αλλάζοντας εντελώς προσανατολισμό καριέρας ή κλάδο.
  • Τελειόφοιτους που σχεδιάζουν την επαγγελματική τους καριέρα.

Σκοπός

Τι θα Μάθω
Στο ολοκληρωμένο αυτό σεμινάριο θα μάθετε πως να αναπτύξετε ένα επιτυχημένο σχέδιο δράσης, βασισμένο σε συγκεκριμένη μεθοδολογία, για τη δημιουργία και προώθηση του προσωπικού σας brand και τη βελτίωση και συντήρηση της επαγγελματικής σας φήμης. Μέσω case-studies, θα μάθετε όλα τα πρακτικά, έξυπνα tips και tricks για να προβάλλετε σωστά τον εαυτό σας, να αυξήσετε την ανταγωνιστικότητά σας και να εξελίξετε στο μέγιστο την καριέρα σας και θα εστιάσετε στις πρακτικές που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις πλατφόρμες επαγγελματικού networking.

Περιγραφή σεμιναρίου

«Χτίσε» το προσωπικό σου brand και εκτόξευσε την επαγγελματική σου φήμη

Ποιος είμαι και τι προσφέρω στην επαγγελματική αρένα; Ποια skills με κάνουν να ξεχωρίζω από τους υπόλοιπους και πώς θα τα επικοινωνήσω σωστά προς τα έξω για να χτίσω την επαγγελματική μου εικόνα;

Το σεμινάριο στοχεύει στη βελτίωση της εικόνας και της αναγνωρισιμότητας στον επαγγελματικό χώρο, τόσο στο φυσικό όσο και στο ψηφιακό περιβάλλον, με σκοπό την εξέλιξη της καριέρας. Βασική αποστολή του σεμιναρίου είναι να μάθετε πώς να δημιουργήσετε και να προωθήσετε το δικό σας Personal Brand και να χτίσετε μία μοναδική, ξεχωριστή ταυτότητα για τον εαυτό σας, μέσα από μία διαδρομή γνώσης, αυτογνωσίας και στοχοθέτησης, σχεδιάζοντας το προσωπικό σας marketing plan.

Θεματολογία

  • Εισαγωγή στο Personal Branding
  • Ανάλυση των προσωπικών δεξιοτήτων, αξιών και στόχων για τη δημιουργία ενός ξεχωριστού personal brand
  • Προβολή του προσωπικού brand σε ψηφιακές πλατφόρμες και φυσικές κοινότητες
  • Quiz Κατανόησης
  • Ελεύθερη Συζήτηση - Q&A

Πληροφορίες συμμετοχής

Τύπος Σεμιναρίου: Online σύγχρονη εκπαίδευση - Zoom

Διάρκεια: 3 εβδομάδες, 18 ώρες

Χρονοδιάγραμμα Ανά Εβδομάδα
Ημέρα: Τρίτη & Πέμπτη
Ώρα: 18:00 - 21:00

Πιστοποίηση
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα λάβετε Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Κέντρο δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε παρακάτω για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διοργανωτή
Σελίδα Διοργανωτή