Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Restaurant Operation - AHLEI

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Skills Hub
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Εισηγητής

Κόσσυφα Δώρα, Food & Beverage Specialist (MBA)

Καταξιωμένο στέλεχος στον κλάδο της Φιλοξενίας, με 16+ χρόνια εμπειρίας στο άνοιγμα ξενοδοχείων και εστιατορίων. Με εξειδίκευση στη διαχείριση P&L, την εκπαίδευση προσωπικού και τις τεχνικές πωλήσεων, με έμφαση στην παροχή μοναδικής εξυπηρέτησης πελατών με προσοχή στη λεπτομέρεια. Διαθέτει εμπειρία στην αύξηση εσόδων, στη μείωση του κόστους και την αποτελεσματικότητα στη λειτουργία των επιχειρήσεων, ικανότητα στην εκτέλεση απρόσκοπτων μεταβάσεων και την εξασφάλιση επιτυχημένων εκκινήσεων και προσωπική δέσμευση στη δημιουργία εξαιρετικών γευστικών εμπειριών για τους επισκέπτες, μέσω εξατομικευμένης και απαράμιλλης εξυπηρέτησης πελατών.

Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων από τη Microsoft και την EHL και με ενεργό κωδικό στο μητρώο ΛΑΕΚ, δημιουργεί και αποδίδει εξειδικευμένα σεμινάρια που διεγείρουν την ενσυναίσθηση και πετυχαίνουν το απόλυτο team bonding. Είναι πιστοποιημένη σε:

  • Essentials Management Skills
  • Human Resource Management
  • Strategy & Operations
  • Finance & Accounting
  • Marketing & Communications
  • Food & Beverage Manager στα:
  • Kapari Natural Resort, Unique Lodge of The World Santorini
  • Kirini Suites & Spa, Member of Relais & Chateaux Santorini
  • Louis Paphos Breeze, Cyprus

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Σπουδαστές και αποφοίτους σχολών Τουρισμού και Επισιτισμού, ανεξαρτήτως εκπαιδευτικής βαθμίδας, που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να αναβαθμίσουν το βιογραφικό τους σημείωμα.
  • Εργαζόμενους στον επισιτιστικό τομέα που επιθυμούν να αποκτήσουν επιπλέον δεξιότητες.
  • Στελέχη του επισιτιστικού τομέα που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για όλες τις νέες εξελίξεις της αγοράς.
  • Ιδιοκτήτες επισιτιστικών επιχειρήσεων που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

Σκοπός

Τι θα Μάθω
Στο σεμινάριο θα μάθετε προηγμένες τεχνικές της εστιατορικής επιστήμης και πιο συγκεκριμένα, θα μάθετε να εξηγείτε τον τρόπο τιμολόγησης των μενού, τους τύπους - διαδικασίες - προγραμματισμό και τη σημασία του ως εργαλείο μάρκετινγκ, να αναλύετε το πώς δημιουργείται και εφαρμόζεται μια τυποποιημένη συνταγή και να προσδιορίζετε το βασικό κόστος των τροφίμων και ποτών και τις μεθόδους τιμολόγησης, να εφαρμόζετε διαδικασίες αγορών, παραλαβών, αποθήκης, απογραφών και διανομής τροφίμων και ποτών, και να προσδιορίζετε τους τύπους και διαδικασίες του σέρβις που μπορούν να παρέχουν τα επισιτιστικά τμήματα, με γνώμονα την επαγγελματική και ποιοτική εξυπηρέτηση.

Περιγραφή σεμιναρίου

Παγκοσμίου φήμης εξειδίκευση με τη σφραγίδα του American Hotel & Lodging Educational Institute [AHLEI]

Ο κλάδος μαζικής εστίασης είναι από τους πιο απαιτητικούς και ραγδαία αναπτυσσόμενους, με μεγάλο ανταγωνισμό, γεγονός που οδηγεί στην ανάγκη για εξειδικευμένες γνώσεις. Οι Restaurant Managers χρειάζονται συγκεκριμένες δεξιότητες για την αποτελεσματική διαχείριση ενός εστιατορίου, σύμφωνα με τα σύγχρονα, παγκόσμια πρότυπα του Service. Θα εκπαιδευθείτε στην εκτέλεση επιχειρησιακών τακτικών και διαδικασιών αποτελεσματικής διαχείρισης και τη βελτίωση των ποιοτικών στάνταρ (μειώνοντας παράλληλα τις λειτουργικές δαπάνες) και στην αναζήτηση νέων τρόπων, μέσω της τεχνολογίας ή άλλων τακτικών, για να προσφέρετε στους πελάτες μεγαλύτερη αξία. Θα κατανοήσετε τις αποτελεσματικές διαδικασίες διαχείρισης ενός εστιατορίου σε όλες τις πτυχές λειτουργίας: οργάνωσης, μάρκετινγκ, σχεδιασμού μενού, κόστους και τιμολόγησης, παραγωγής, υπηρεσιών, ασφάλειας, πωλήσεων, χρηματοοικονομικής διαχείρισης.

Θεματολογία

  • Υποδοχή και τοποθέτηση επισκεπτών και πρόβλεψη αναγκών
  • Τρόπος σερβιρίσματος ποτών, γεύματος και επιστροφή στο τραπέζι
  • Βασικές οδηγίες ασφάλειας και υγιεινής της κουζίνας που πρέπει να ακολουθούν οι σερβιτόροι
  • Τρόπος παρουσίασης του λογαριασμού και τρόποι διακανονισμού του
  • Οργάνωση και διαχείριση επισιτιστικών επιχειρήσεων
  • Κοστολόγηση τροφίμων και ποτών και στρατηγικές τιμολόγησης μενού
  • Αποτελεσματική διαχείριση και τακτικές του σέρβις
  • Ανάπτυξη και σχεδιασμός διαφόρων τύπων μενού
  • Μάρκετινγκ και πωλήσεις επισιτιστικών επιχειρήσεων

Πληροφορίες συμμετοχής

Τύπος Σεμιναρίου: Online σύγχρονη εκπαίδευση - Zoom

Διάρκεια: 10 εβδομάδες, 48 ώρες

Χρονοδιάγραμμα Ανά Εβδομάδα
Ημέρα:2 φορές την εβδομάδα
Ώρα:17:30 - 21:30 (ενδεικτικά)

Πιστοποίηση
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου χορηγείται Επαγγελματική Πιστοποίηση Διεθνούς κύρους του American Hotel & Lodging Educational Institute [AHLEI], κατόπιν εξετάσεων.

Ο παγκόσμιος κλάδος της φιλοξενίας απευθύνεται στο AHLEI για την καλύτερη δυνατή κατάρτιση και εκπαίδευση σε όλους τους τομείς. Για περισσότερα από 65 χρόνια, το AHLEI εργάζεται για να παρέχει στους οργανισμούς και τις σχολές Τουρισμού & Γαστρονομίας ποιοτικούς πόρους για την κατάρτιση, εκπαίδευση και πιστοποίηση των επαγγελματιών, πρώτα ως εκπαιδευτικός βραχίονας της American Hotel & Lodging Association και από τον Φεβρουάριο του 2017 ως μέρος του Τμήματος Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης της National Restaurant Association.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε παρακάτω για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διοργανωτή
Σελίδα Διοργανωτή