Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

F&B Management - AHLEI

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Skills Hub
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Εισηγητής

Κόσσυφα Δώρα, Food & Beverage Specialist (MBA)

Καταξιωμένο στέλεχος στον κλάδο της Φιλοξενίας, με 16+ χρόνια εμπειρίας στο άνοιγμα ξενοδοχείων και εστιατορίων. Με εξειδίκευση στη διαχείριση P&L, την εκπαίδευση προσωπικού και τις τεχνικές πωλήσεων, με έμφαση στην παροχή μοναδικής εξυπηρέτησης πελατών με προσοχή στη λεπτομέρεια. Διαθέτει εμπειρία στην αύξηση εσόδων, στη μείωση του κόστους και την αποτελεσματικότητα στη λειτουργία των επιχειρήσεων, ικανότητα στην εκτέλεση απρόσκοπτων μεταβάσεων και την εξασφάλιση επιτυχημένων εκκινήσεων και προσωπική δέσμευση στη δημιουργία εξαιρετικών γευστικών εμπειριών για τους επισκέπτες, μέσω εξατομικευμένης και απαράμιλλης εξυπηρέτησης πελατών.

Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων από τη Microsoft και την EHL και με ενεργό κωδικό στο μητρώο ΛΑΕΚ, δημιουργεί και αποδίδει εξειδικευμένα σεμινάρια που διεγείρουν την ενσυναίσθηση και πετυχαίνουν το απόλυτο team bonding. Είναι πιστοποιημένη σε:

 • Essentials Management Skills
 • Human Resource Management
 • Strategy & Operations
 • Finance & Accounting
 • Marketing & Communications
 • Food & Beverage Manager στα:
 • Kapari Natural Resort, Unique Lodge of The World Santorini
 • Kirini Suites & Spa, Member of Relais & Chateaux Santorini
 • Louis Paphos Breeze, Cyprus

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

 • Σπουδαστές και αποφοίτους σχολών Τουρισμού και Επισιτισμού που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να αναβαθμίσουν το βιογραφικό τους.
 • Εργαζόμενους στον επισιτιστικό τομέα που επιθυμούν να αποκτήσουν επιπλέον και συγκεκριμένες δεξιότητες.
 • Στελέχη του επισιτιστικού τομέα που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν όλες τις νέες εξελίξεις της αγοράς.
 • Ιδιοκτήτες επισιτιστικών επιχειρήσεων που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

Σκοπός

Τι θα Μάθω
Θα γνωρίσετε τις κύριες λειτουργίες Υποδοχής ενός ξενοδοχείου, τη σπουδαιότητα της ποιοτικής εξυπηρέτησης και τα αποτελέσματά της, ενώ θα εξοικειωθείτε με τα εργαλεία Υποδοχής με ιδιαίτερη έμφαση στις αυξημένες απαιτήσεις της ελληνικής τουριστικής αγοράς. Θα μάθετε να εξηγείτε τον τρόπο τιμολόγησης μενού, τους τύπους - διαδικασίες - προγραμματισμό και τη σημασία τους ως εργαλείο μάρκετινγκ, να αναλύετε τη δημιουργία μιας τυποποιημένης συνταγής και να προσδιορίζετε το βασικό κόστος των τροφίμων και ποτών και τις μεθόδους τιμολόγησης. Επιπλέον, θα μάθετε να εφαρμόζετε διαδικασίες αγορών, παραλαβών, αποθήκης, απογραφών και διανομής τροφίμων και ποτών και να προσδιορίζετε τις διαδικασίες του σέρβις που παρέχουν τα επισιτιστικά τμήματα.

Περιγραφή σεμιναρίου

Παγκοσμίου φήμης εξειδίκευση με τη σφραγίδα του American Hotel & Lodging Educational Institute [AHLEI]

Στο σεμινάριο θα αποκτήσετε σύγχρονες γνώσεις για την αποτελεσματική διαχείριση τμημάτων τροφίμων και ποτών (F&B) σύμφωνα με τις επιταγές της διεθνούς αγοράς, ενώ θα γίνετε άκρως ανταγωνιστικοί με μία παγκόσμια πιστοποίηση. Θα μάθετε να εκτελείτε επιχειρησιακές τακτικές και διαδικασίες για να βελτιώνετε την ποιότητα, μειώνοντας παράλληλα τις λειτουργικές δαπάνες και να αναζητάτε νέους τρόπους - μέσω της τεχνολογίας ή νέων τακτικών - για υψηλότερη ικανοποίηση των επισκεπτών. Θα κατανοήσετε τις αποτελεσματικές διαδικασίες διαχείρισης επισιτιστικών τμημάτων, συμπεριλαμβανομένων όλων των πτυχών λειτουργίας: οργάνωσης, μάρκετινγκ, σχεδιασμού μενού, κόστους και τιμολόγησης, παραγωγής, υπηρεσιών, ασφάλειας, πωλήσεων, χρηματοοικονομικής διαχείρισης.

Θεματολογία

 • Οργάνωση και Διαχείριση επισιτιστικών επιχειρήσεων
 • Κοστολόγηση τροφίμων και ποτών και στρατηγικές τιμολόγησης μενού
 • Αποτελεσματική Διαχείριση και τακτικές του σέρβις
 • Ανάπτυξη και Σχεδιασμός διαφόρων τύπων μενού
 • Μάρκετινγκ και Πωλήσεις επισιτιστικών επιχειρήσεων

Πληροφορίες συμμετοχής

Τύπος Σεμιναρίου: Online σύγχρονη εκπαίδευση - Zoom

Διάρκεια: 10 εβδομάδες, 60 ώρες

Χρονοδιάγραμμα Ανά Εβδομάδα
Ημέρα: 2 φορές την εβδομάδα
Ώρα:18:30 - 21:30 (ενδεικτικά)

Πιστοποίηση
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου χορηγείται Επαγγελματική Πιστοποίηση Διεθνούς κύρους του American Hotel & Lodging Educational Institute [AHLEI], κατόπιν εξετάσεων.

Ο παγκόσμιος κλάδος της φιλοξενίας απευθύνεται στο AHLEI για την καλύτερη δυνατή κατάρτιση και εκπαίδευση σε όλους τους τομείς. Για περισσότερα από 65 χρόνια, το AHLEI εργάζεται για να παρέχει στους οργανισμούς και τις σχολές Τουρισμού & Γαστρονομίας ποιοτικούς πόρους για την κατάρτιση, εκπαίδευση και πιστοποίηση των επαγγελματιών, πρώτα ως εκπαιδευτικός βραχίονας της American Hotel & Lodging Association και από τον Φεβρουάριο του 2017 ως μέρος του Τμήματος Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης της National Restaurant Association.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε παρακάτω για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διοργανωτή
Σελίδα Διοργανωτή