Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Κατασκευή E-SHOP

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Skills Hub
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Πληροφορική

Εισηγητής

Κοντόπουλος Νικηφόρος, Telecommunications/Security Tester & Engineer

Διαθέτει πτυχίο Πληροφορικής από το ΤΕΙ Αθήνας, Bachelor Degree (Maîtresse) in Informatique και Master Degree in Informatique, Synthèse d’Images et Conception Graphique από το Universite de Limoges στη Γαλλία.

Με πολυετή επαγγελματική εμπειρία από το 2005, παράλληλα διαθέτει πληθώρα πιστοποιήσεων της Microsoft, της CISCO, της ORACLE, της OPSWAT και του Υπ. Εθνικής Άμυνας. Στην επαγγελματική του πορεία έχει εργαστεί πολλά χρόνια ως καθηγητής στη δημόσια εκπαίδευση, σε τομείς όπως App Development and Documentation / Network Engineering και ως Head of Computer Science/Business/Medical Studies, ενώ από το 2013 έως σήμερα είναι καθηγητής στον Τομέα Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Από το 2011 διδάσκει Πληροφορική στο ΕΠΑΛ Ταύρου, ενώ από το 2006 συνεργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας Telecommunications/Security Tester & Engineer με εταιρείες του ιδιωτικού τομέα, κυρίως στον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών και του Cybersecurity.

Μπάμπαλης Ιωάννης, Λογιστής - Φοροτεχνικός

Απόφοιτος του ΑΤΕΙ Αθηνών.Από το 2004 απασχολείται ως εκπαιδευτικός στην Μεταλυκειακή Εκπαίδευση, όπου διδάσκει στις ειδικότητες σχετικά με την Πληροφορική και λοιπά τεχνικά επαγγέλματα μαθήματα που αφορούν τα Δίκτυα Υπολογιστών (Δημιουργία, Εγκατάσταση, Διαμόρφωση, Ασφάλεια), τη Δημιουργία Ιστοσελίδων (από την απλή δημιουργία HTML κώδικα, έως ολοκληρωμένες πλατφόρμες), τον Προγραμματισμό, Τεχνικά Μαθήματα που αφορούν Προσωπικούς Υπολογιστές, Περιφερειακές Μονάδες και λοιπά ηλεκτρονικά (από PC Building έως διάγνωση βλαβών σε πλακέτες). Παράλληλα, έχει εργαστεί σε τμήματα μηχανογράφησης διαφόρων εταιριών, αναλαμβάνοντας κυρίως projects δημιουργίας ιστοσελίδων.
Πιστοποιημένος στη Δημιουργία Ιστοσελίδων με χρήση πλατφορμών όπως CMS (Wordpress, Joomla), E-shop (Opencart), Ethical Hacking / Cybersecurity (EC-Council), CompTIA A+, Apple Certified Professional, CCNA και άλλες.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Αρχάριους Web Designers με ενδιαφέρον για την κατασκευή E-Shop
  • Digital Marketers που επιθυμούν να μάθουν να δημιουργούν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα από το μηδέν, να το συντηρούν και να παρακολουθούν τα στατιστικά δεδομένα του.

Σκοπός

Τι θα Μάθω
Στο πλαίσιο του σεμιναρίου γίνεται εισαγωγή στις βασικές αρχές custom δημιουργίας και παρακολούθησης της αποτελεσματικότητας ενός E-SHOP. Θα μάθετε τι είναι και πώς λειτουργεί η πλατφόρμα Google Analytics για την παρακολούθηση της απόδοσης του e-shop σας, ποιοι είναι οι δείκτες απόδοσης που οφείλετε να παρακολουθείτε καθημερινά για να διαπιστώνετε αν το e-shop αποδίδει ή όχι, μέσα από πίνακες παρακολούθησης δεδομένων (dashboards) και να εξάγετε συμπεράσματα σχετικά με τη συνολική πορεία του, προκειμένου να λάβετε τις σωστές αποφάσεις για εξασφάλιση της κερδοφορίας του.

Περιγραφή σεμιναρίου

Κατασκευή E-SHOP που ξεχωρίζουν με σύγχρονο σχεδιασμό και προσοχή στη λεπτομέρεια

Στο ηλεκτρονικό εμπόριο ό,τι δεν μπορεί να μετρηθεί, λέγεται ότι δεν υπάρχει. Το σεμινάριο στοχεύει να σας εκπαιδεύσει στην εισαγωγή στην html / html 5 και στις βασικές εφαρμογές δημιουργίας ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (E-SHOP), καθώς και στη μελέτη, ερμηνεία και αξιοποίηση των Google Analytics, με στόχο την αύξηση της ανταγωνιστικότητάς σας. Παράλληλα, θα σας εισάγει στην ισχύουσα Ελληνική & ευρωπαϊκή νομοθεσία που διέπει τα ηλεκτρονικά καταστήματα και τις συναλλαγές μέσω αυτών. Θα μάθετε να παρακολουθείτε την απόδοση του e-shop μέσω Google Analytics και των insights που προσφέρουν.


Θεματολογία

  • Χρήση της γλώσσας προγραμματισμού html 5 για σχεδιασμό ιστοσελίδων για δημιουργία e-shop
  • Χρήση ειδικών εφαρμογών (π.χ. majento) για ανάπτυξη ηλεκτρονικού καταστήματος
  • Διαχείριση – ανάλυση Google Analytics και τεχνικές βελτίωσης των στατιστικών
  • Ανάλυση νομικών υποχρεώσεων, νομικής προστασίας προσωπικών δεδομένων και περιβάλλοντος πληρωμών που αφορούν στη λειτουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος

Πληροφορίες συμμετοχής

Τύπος Σεμιναρίου: Online σύγχρονη εκπαίδευση - Zoom

Χρονοδιάγραμμα Ανά Εβδομάδα
Ημέρα: 2 φορές την εβδομάδα
Ώρα: 18:30 - 21:30 (ενδεικτικά)

Πιστοποίηση
Αποκτήστε αναγνωρισμένη πιστοποίηση (Basic) από την ΑCΤΑ

Ολοκληρώστε επιτυχώς την τελική αξιολόγηση και αποκτήστε βεβαίωση παρακολούθησης του πιστοποιημένου προγράμματος από την ΑCΤΑ [Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης].

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε παρακάτω για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διοργανωτή
Σελίδα Διοργανωτή