Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Virtual Servers & Apps – Microsoft Azure

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Skills Hub
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Πληροφορική

Εισηγητής

Σταματόπουλος Παύλος, Web Developer
Digital Transformation Officer & Owner NetBee

Έμπειρος Web Developer με αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία στον τομέα του διαδικτύου. Ικανός στις διαπραγματεύσεις, στον επιχειρηματικό σχεδιασμό, στις πωλήσεις, στην επιχειρηματικότητα, στην ανάπτυξη τεχνολογίας .NET και έμπειρος στον σχεδιασμό ιστοσελίδων. Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Η/Υ και ιδιοκτήτης της NetBee, εταιρείας ψηφιακού μετασχηματισμού.
Πιστοποιημένος σε: .NET Coding, Java Coding, Microsoft Enterprise Developer & Business Apps OpenHack.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Τεχνικούς Δικτύων και Η/Υ, Web Developers και Προγραμματιστές, ανεξαρτήτως γλώσσας, IDE ή λειτουργικού.
  • Στελέχη και λογιστές επιχειρήσεων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.
  • Σπουδαστές στους τομείς διοίκησης επιχειρήσεων, οικονομίας, πληροφορικής.
  • Όσους επιθυμούν να επικυρώσουν τις γνώσεις τους στο cloud και τα virtual apps, μέσω μίας πιστοποίησης διεθνούς εμβέλειας όπως η Microsoft.

Σκοπός

Τι θα Μάθω
Στο σεμινάριο θα γνωρίσετε τις cloud υπηρεσίες του Microsoft Azure, τις βασικές έννοιες, αρχιτεκτονικές και λειτουργίες, καθώς και τις πολιτικές χρεώσεων και υποστήριξης. Θα μάθετε πώς καταργούμε τους φυσικούς servers και μεταφερόμαστε μέσω virtual servers στο cloud και θα εκπαιδευθείτε στην εξ’ ολοκλήρου μεταφορά μίας επιχείρησης ή ενός προγράμματος στο cloud, μέσα από πραγματικά case-studies. Το Microsoft Azure παραμένει στην κορυφή της παγκόσμιας αγοράς και έχει σταθερή ανοδική τάση. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα είστε έτοιμοι για την εξέταση AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals, προκειμένου να λάβετε τη σχετική πιστοποίηση.

Περιγραφή σεμιναρίου

Γίνε expert στη μεταφορά προγραμμάτων & επιχειρήσεων στο Cloud

Οι εικονικές μηχανές (VM) έχουν πολλά πλεονεκτήματα και η χρήση τους αυξάνεται συνεχώς σε έναν χώρο εργασίας που συνεχώς εξελίσσεται. Φιλοξενούνται σε υποδομή υψηλής διαθεσιμότητας, η οποία βρίσκεται σε εγγύηση και λειτουργεί σε διαφορετικούς χώρους (datacenters), ενώ αναβαθμίζεται συνεχώς με νέο υλικό και λογισμικό, προσφέροντας ταχύτερη εκτέλεση και νέες λειτουργίες. Βοηθήστε τον οργανισμό σας να προσαρμοστεί σε αυτό το νέο τοπίο, αντιμετωπίστε επιχειρηματικές προκλήσεις και βελτιώστε τις τεχνικές σας. Μάθετε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε το Azure, κατανοώντας τα βασικά στοιχεία του cloud, της ανάπτυξης εγγενών εφαρμογών, της μετακίνησης στο cloud και αποκτήστε την απαραίτητη τεχνογνωσία για να αντιμετωπίζετε τεχνικές προκλήσεις.

Θεματολογία

  • Τι είναι ο virtual server (VM)
  • Παραμετροποίηση VM
  • Εξ αποστάσεως παρακολούθηση VM
  • Παρουσίαση Windows Azure
  • Case studies υλοποίησης σε επιχειρήσεις
  • Virtual APPS – Μεταφέρουμε μια εφαρμογή στο cloud

Πληροφορίες συμμετοχής

Τύπος Σεμιναρίου: Online σύγχρονη εκπαίδευση - Zoom

Διάρκεια: 3 εβδομάδες, 18 ώρες

Χρονοδιάγραμμα Ανά Εβδομάδα 
Ημέρα: 2 φορές την εβδομάδα
Ώρα: 18:30 - 21:30 (ενδεικτικά)

Πιστοποίηση
Αποκτήστε την πιστοποίηση Microsoft Azure

Ολοκληρώστε επιτυχώς το σεμινάριο και είστε έτοιμοι για τις εξετάσεις πιστοποίησης βάσει ρόλων, AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals, για να αποκτήσετε αναγνώριση και να επικυρώσετε τις τεχνικές σας γνώσεις.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε παρακάτω για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διοργανωτή
Σελίδα Διοργανωτή