Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Network Systems Administrator

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Skills Hub
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Πληροφορική

Εισηγητής

Θώδος Αντώνιος, Υπαξιωματικός Πολεμικού Ναυτικού – Full Stack Web Developer

Απόφοιτος της Σχολής Προγραμματιστών Η/Υ των Ενόπλων Δυνάμεων. Είναι υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού και Full Stack Web Developer στο Τμήμα Ανάπτυξης Εφαρμογών του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού. Έχει διέλθει πληθώρα εκπαιδεύσεων πάνω στην Κυβερνοάμυνα και τον Ηλεκτρονικό Πόλεμο. Έχει πολυετή σταδιοδρομία σε πολεμικά πλοία του στόλου. Συμμετέχει σε όλες τις ασκήσεις Κυβερνοάμυνας της χώρας και του ΝΑΤΟ. Του έχει απονεμηθεί βραβείο αριστείας κι εξαίρετων πράξεων από τον Αρχηγό ΓΕΝ για τη δημιουργία καινοτόμων εφαρμογών επ’ωφελεία των μονάδων του ΠΝ.

Είναι έμπειρος εκπαιδευτής επί σειρά ετών στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε όλο το φάσμα των αντικειμένων της Πληροφορικής.

Καπελλάς Αντώνιος, Penetration Tester

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Τεχνικούς Δικτύων και Η/Υ.
  • Web Developers.
  • Προγραμματιστές.
  • Στελέχη επιχειρήσεων ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, που σχετίζονται με τον ευαίσθητο χώρο της Κυβερνοασφάλειας και της καθημερινής επαγγελματικής χρήσης του Διαδικτύου.
  • Στελέχη και υπευθύνους τμημάτων πωλήσεων, marketing, εξαγωγών, εφοδιαστικής αλυσίδας, χωρίς πρότερη εμπειρία στη διαχείριση δικτύων.

Σκοπός

Τι θα Μάθω
Οι Network Systems Admins βοηθούν τόσο αυτούς που δεν έχουν καμία απολύτως εμπειρία στο IT, όσο και τα μέλη της ομάδας IT της επιχείρησης. Στο σεμινάριο θα ξεκινήσετε από τα βασικά, μαθαίνοντας να εξηγείτε τη λειτουργία των συστημάτων με κατανοητούς όρους, ανάλογα σε ποιόν απευθύνεστε, και να καθοδηγείτε πολλούς τελικούς χρήστες μέσω διαφόρων διαδικασιών αντιμετώπισης προβλημάτων και πολυάριθμων ενεργειών λογισμικού για την επίλυση καθημερινών αναγκών, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία τους, ώστε να μπορούν όλοι να πραγματοποιούν την εργασία τους απρόσκοπτα.

Περιγραφή σεμιναρίου

Εξειδικεύσου στον ρόλο-κλειδί για τις σύγχρονες επιχειρήσεις & εξασφάλισε μία καριέρα με μέλλον

Το δίκτυο υπολογιστών είναι ένα απολύτως σημαντικό εργαλείο για κάθε εταιρεία. Ο ρόλος του Network Systems Administrator εκτιμάται ιδιαίτερα και είναι πολύ ελκυστικός, καθώς όλες οι εταιρείες έχουν ανάγκη σωστής στελέχωσης στον αναπτυσσόμενο αυτό τομέα, γεγονός που καθιστά τις προοπτικές απασχόλησης λαμπρές. Στο εισαγωγικό αυτό σεμινάριο θα εκπαιδευθείτε στην εγκατάσταση, διαμόρφωση και υποστήριξη δικτύων Internet, τοπικών δικτύων (LAN) και δικτύων ευρείας περιοχής (WAN), στη συντήρηση τόσο από υλικοτεχνικής πλευράς (hardware), όσο και από πλευράς λογισμικού (software) και στη διασφάλιση λειτουργίας του δικτύου σε όλους τους χρήστες του συστήματος (πελάτες, υπαλλήλους, διοίκηση), ώστε να χειρίζονται τα συστήματα μέσα σε διακομιστή.

Θεματολογία

  • Windows Server
  • Linux Server
  • TrueNAS
  • Raspberry Pi
  • ProxMox OS

Πληροφορίες συμμετοχής

Τύπος Σεμιναρίου: Online σύγχρονη εκπαίδευση - Zoom

Διάρκεια: 4 εβδομάδες, 20 ώρες

Χρονοδιάγραμμα Ανά Εβδομάδα
Ημέρα: 2 φορές την εβδομάδα
Ώρα: 18:30 - 21:30 (ενδεικτικά)

Πιστοποίηση
Αποκτήστε αναγνωρισμένη πιστοποίηση (Basic) από την ΑCΤΑ

Ολοκληρώστε επιτυχώς την τελική αξιολόγηση και αποκτήστε βεβαίωση παρακολούθησης του πιστοποιημένου προγράμματος από την ΑCΤΑ [Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης].

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε παρακάτω για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διοργανωτή
Σελίδα Διοργανωτή