Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Mini MBA

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Skills Hub
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Οργάνωση & Διοίκηση

Εισηγητής

Λυμπεράκος Ηλίας, Retail Banking - Loans Consultant

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων (με εξειδίκευση στη Λογιστική και την Χρηματοοικονομική στο Deree-The American College of Greece – πτυχίο Bachelor of Science in Business Administration (Accounting and Finance). Έπειτα, συνέχισε τις σπουδές του στη Μεγάλη Βρετανία στο Lancaster University, όπου έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο Master of Science in Accounting and Financial Management.

Διαθέτει προϋπηρεσία 14 ετών σε θέσεις ευθύνης στον ιδιωτικό τομέα. Έχει εργασθεί στον τραπεζικό τομέα (PANELINIA BANK, CITIBANK) σε τμήματα εξυπηρέτησης πελατείας και τομέα στεγαστικής / επιχειρηματικής / καταναλωτικής πίστης (back office), στα logistics (KASSOUDAKIS BROS) σε τμήμα key account customer development, σε εμπορικές επιχειρήσεις (ELGEKA) στον τομέα χρηματοπιστωτικού ελέγχου και σε βιομηχανίες (ELAIS), στην οικονομική διεύθυνση. Τα τελευταία 9 χρόνια εργάζεται στον τομέα της διύλισης και της ενέργειας (HELLENIQ ENERGY – πρώην ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ) στο νευραλγικό πόστο της διαχείρισης χρηματοπιστωτικού ρίσκου απαιτήσεων από πελάτες. Παράλληλα τα τελευταία 4 έτη διδάσκει μαθήματα λογιστικής, χρηματοοικονομικών και Logistics στη μεταλυκειακή εκπαίδευση.Μιλάει Αγγλικά, Ιταλικά και Γαλλικά.

Καλαφάτης Ιωάννης, Digital Marketing Specialist

Απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου στον τομέα Διεθνών Σχέσεων με Μεταπτυχιακό τίτλο στις Ναυτιλιακές σπουδές από το ΠΑ.ΠΕΙ. Εργάζεται ως Senior Digital Marketing Strategist πάνω από 20 χρόνια σε νεοφυείς επιχειρήσεις και διαθέτει πρότερη προϋπηρεσία στον χώρο της Ναυτιλίας, της διαχείρισης αποθήκης, καθώς και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Σπουδαστές ή απόφοιτους του ευρύτερου τομέα της Οικονομίας-Διοίκησης Επιχειρήσεων-Marketing
  • Διευθυντικά στελέχη όλων των επιπέδων ιεραρχίας
  • Ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και όσων σκοπεύουν να ξεκινήσουν δικές τους επιχειρήσεις
  • Στελέχη άλλων κλάδων (π.χ. Πληροφορικής κ.α.) με επιθυμία να αναπτύξουν το επιστημονικό τους υπόβαθρο, τις διοικητικές τους ικανότητες και τη διαδικασία λήψης αποφάσεων, με σκοπό τη δημιουργία επαγγελματικών προοπτικών στον τομέα του Management

Σκοπός

Τι θα Μάθω
Στο πλαίσιο του σεμιναρίου πραγματοποιείται εισαγωγή στις βασικές αρχές της διοίκησης επιχειρήσεων και στον σχεδιασμό και την εφαρμογή ενός business plan. Σχεδιάστηκε με γνώμονα την απόκτηση πρακτικών και άμεσα εφαρμόσιμων μεθόδων στον τομέα λήψης αποφάσεων στον επιχειρηματικό χώρο και σας προσφέρει μία εξαιρετική ευκαιρία να μάθετε τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων και να αναλύετε σημαντικές έννοιες όπως η στρατηγική, ο ανταγωνισμός, το μάρκετινγκ, η ηγεσία και τεχνικοί τομείς όπως η χρηματοοικονομική διαχείριση, η διασφάλιση και το κόστος ποιότητας κ.α. Στην ουσία, στοχεύει να σας παρουσιάσει τη λογική πίσω από τους οργανισμούς, τις δομές τους και τις μεθοδολογίες ανάλυσής τους.

Περιγραφή σεμιναρίου

Αναγνωρισμένη εξειδίκευση υψηλής αξίας για μία διεθνή καριέρα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Το σεμινάριο επικεντρώνεται στην ανάπτυξη των πιο σημαντικών επιχειρηματικών δεξιοτήτων στον σύγχρονο κόσμο των επιχειρήσεων. Θα σας δώσει μια σαφή εικόνα των οργανισμών, της δομής τους και της μεθοδολογίας διοίκησης, ενώ θα αποκτήσετε γνώσεις που έχουν μεγάλη αξία και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις καθημερινές επιχειρηματικές δραστηριότητες διεθνώς. Θα κατανοήσετε και θα εφαρμόσετε σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές διοίκησης επιχειρήσεων, θα μάθετε να σχεδιάζετε και να εφαρμόζετε κατάλληλα εργαλεία, νέες τεχνολογίες και πρακτικές, θα βελτιώσετε τις διοικητικές σας ικανότητες και θα εξειδικευθείτε, αποκτώντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

Θεματολογία

  • Business Planning (50 ώρες)
  • Brand Management (25 ώρες)
  • Total Quality Management (25 ώρες)

Πληροφορίες συμμετοχής

Τύπος Σεμιναρίου: Online σύγχρονη εκπαίδευση - Zoom

Διάρκεια: 13 εβδομάδες, 110 ώρες

Χρονοδιάγραμμα Ανά Εβδομάδα
Ημέρα: 2 φορές την εβδομάδα
Ώρα: 17:30 - 21:30 (ενδεικτικά)

Πιστοποίηση
Αποκτήστε αναγνωρισμένη πιστοποίηση (Advanced) από την ΑCΤΑ

Ολοκληρώστε επιτυχώς την τελική αξιολόγηση και αποκτήστε τη βεβαίωση παρακολούθησης του πιστοποιημένου προγράμματος από την ΑCΤΑ [Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης].

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε παρακάτω για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διοργανωτή
Σελίδα Διοργανωτή