Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Luxury Hotel Management

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Skills Hub
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Εισηγητής

Καρακωνσταντάκης Δημήτρης, Operations Manager, Grecotel Amirandes

Απόφοιτος της Δημόσιας Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης (ΟΤΕΚ, Tourism Promotion Operations) με πολυετή εμπειρία στον τουριστικό κλάδο από το 2008, σε luxury ξενοδοχειακές αλυσίδες 5 αστέρων (Aldemar, Grecotel), με εξειδίκευση στη διαχείριση πόρων, F&B και ανθρώπινου δυναμικού. Σήμερα κατέχει την θέση του Operations Manager στο διεθνούς φήμης, πολυτελές Grecotel Amirandes Boutique Resort στο Ηράκλειο Κρήτης, ενώ παράλληλα διδάσκει στη Σχολή Τουρισμού του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στο Ηράκλειο, με στόχο τη μεταλαμπάδευση της πολυετούς του εμπειρίας στους σπουδαστές οι οποίοι έχουν ως στόχο μία καριέρα στον χώρο της πολυτελούς φιλοξενίας.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Νέους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου που επιθυμούν να αναπτύξουν περαιτέρω τις δεξιότητές τους και να αναβαθμίσουν τις επαγγελματικές τους προοπτικές, εργαζόμενοι σε πολυτελείς ξενοδοχειακές αλυσίδες και 5-stars resorts.
  • Front-liners στον Τουριστικό κλάδο ή όσους επιθυμούν να στρέψουν την καριέρα τους προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση.
  • Φοιτητές Τουριστικών Σχολών που επιλέγουν τον κλάδο του πολυτελούς ξενοδοχειακού προϊόντος για τη μετέπειτα επαγγελματική πορεία τους.

Σκοπός

Τι θα Μάθω
Το σεμινάριο είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει στα μελλοντικά στελέχη του κλάδου την εξειδίκευση που απαιτείται για να αποκτήσουν μια διεθνή καριέρα ή απασχόληση σε μεγάλες, luxury ξενοδοχειακές αλυσίδες. Είναι δομημένο έτσι ώστε να σας επιτρέψει να εισέλθετε άμεσα σε ένα ανταγωνιστικό και δυναμικό εργασιακό περιβάλλον, αποκτώντας ολοκληρωμένη άποψη της διαχείρισης πολυτελών ξενοδοχείων [διαχείριση πόρων, προσωπικού, προϋπολογισμού κλπ]. Στοχεύει στη δημιουργία επαγγελματιών έτοιμων να διαχειριστούν τις πολύπλοκες καταστάσεις που χαρακτηρίζουν τα πολυτελή ξενοδοχεία από άποψη management και θέσεων ευθύνης, καθώς και στη διασφάλιση της συνεχούς προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξής σας.

Περιγραφή σεμιναρίου

Απόκτησε όλα όσα χρειάζεται για να γίνεις ξενοδοχειακό στέλεχος των πιο high-end hotel brands του κόσμου

Τα πολυτελή ξενοδοχεία έχουν στόχο να εκπληρώνουν τις υψηλές προσδοκίες και απαιτήσεις των επισκεπτών και να αξιοποιούν στο έπακρο την εμπειρία διαμονής. Η εντυπωσιακή αρχιτεκτονική ή ο μεγάλος αριθμός δωματίων δεν αρκούν για να κερδίσει κανείς τον τίτλο 5 αστέρων, καθώς το προσωπικό κάθε βαθμίδας και τμήματος πρέπει επίσης να είναι σε θέση να παρέχει premium υπηρεσίες εξαιρετικής ποιότητας. Τα luxury ξενοδοχεία σε μία χώρα σαν την Ελλάδα αποτελούν έναν από τους βασικούς πυλώνες της βιομηχανίας της φιλοξενίας, καθώς έχουν τεράστιο αντίκτυπο στην εγχώρια οικονομία, δημιουργώντας υψηλά έσοδα και σημαντικές ευκαιρίες απασχόλησης. Επομένως, είναι μεγάλη η ανάγκη για εξειδικευμένα στελέχη, ικανά να παρέχουν υπηρεσίες σε ένα target group πελατών συγκεκριμένου επιπέδου και lifestyle.

Θεματολογία

  • Εισαγωγή στον Τουρισμό και την Ανάπτυξη Ξενοδοχειακών Μονάδων
  • Ο Τουρισμός στην Ελλάδα
  • Ξενοδοχειακό Προϊόν
  • Hospitality – Η Φιλοξενία εντός της ξενοδοχειακής μονάδας
  • Service Culture – Η κουλτούρα της εξυπηρέτησης
  • Διοίκηση Ξενοδοχειακής Μονάδας
  • Budget
  • Ποιοτικός Έλεγχος και τήρηση περιγραφών εργασίας - standards

Πληροφορίες συμμετοχής

Τύπος Σεμιναρίου: Online σύγχρονη εκπαίδευση - Zoom

Διάρκεια: 15 εβδομάδες, 120 ώρες

Χρονοδιάγραμμα Ανά Εβδομάδα
Ημέρα: 2 φορές την εβδομάδα
Ώρα: 17:30 - 21:30 (ενδεικτικά)

Πιστοποίηση
Αποκτήστε αναγνωρισμένη πιστοποίηση (Advanced) από την ΑCΤΑ

Ολοκληρώστε επιτυχώς την τελική αξιολόγηση και αποκτήστε τη βεβαίωση παρακολούθησης του πιστοποιημένου προγράμματος από την ΑCΤΑ [Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης].

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε παρακάτω για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διοργανωτή
Σελίδα Διοργανωτή