Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Logistics Management

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Skills Hub
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Οργάνωση & Διοίκηση

Εισηγητής

Λυμπεράκος Ηλίας, Retail Banking - Loans Consultant

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων (με εξειδίκευση στη Λογιστική και την Χρηματοοικονομική στο Deree-The American College of Greece – πτυχίο Bachelor of Science in Business Administration (Accounting and Finance). Έπειτα, συνέχισε τις σπουδές του στη Μεγάλη Βρετανία στο Lancaster University, όπου έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο Master of Science in Accounting and Financial Management.

Διαθέτει προϋπηρεσία 14 ετών σε θέσεις ευθύνης στον ιδιωτικό τομέα. Έχει εργασθεί στον τραπεζικό τομέα (PANELINIA BANK, CITIBANK) σε τμήματα εξυπηρέτησης πελατείας και τομέα στεγαστικής / επιχειρηματικής / καταναλωτικής πίστης (back office), στα logistics (KASSOUDAKIS BROS) σε τμήμα key account customer development, σε εμπορικές επιχειρήσεις (ELGEKA) στον τομέα χρηματοπιστωτικού ελέγχου και σε βιομηχανίες (ELAIS), στην οικονομική διεύθυνση. Τα τελευταία 9 χρόνια εργάζεται στον τομέα της διύλισης και της ενέργειας (HELLENIQ ENERGY – πρώην ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ) στο νευραλγικό πόστο της διαχείρισης χρηματοπιστωτικού ρίσκου απαιτήσεων από πελάτες. Παράλληλα τα τελευταία 4 έτη διδάσκει μαθήματα λογιστικής, χρηματοοικονομικών και Logistics στη μεταλυκειακή εκπαίδευση.Μιλάει Αγγλικά, Ιταλικά και Γαλλικά.

Καλαφάτης Ιωάννης, Digital Marketing Specialist

Απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου στον τομέα Διεθνών Σχέσεων με Μεταπτυχιακό τίτλο στις Ναυτιλιακές σπουδές από το ΠΑ.ΠΕΙ. Εργάζεται ως Senior Digital Marketing Strategist πάνω από 20 χρόνια σε νεοφυείς επιχειρήσεις και διαθέτει πρότερη προϋπηρεσία στον χώρο της Ναυτιλίας, της διαχείρισης αποθήκης, καθώς και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Σπουδαστές ή απόφοιτους του ευρύτερου τομέα της Οικονομίας-Διοίκησης Επιχειρήσεων
  • Χαμηλόβαθμα στελέχη Εφοδιαστικής Αλυσίδας ή Αποθήκης που ενδιαφέρονται για μία καλύτερη θέση με διευρυμένα καθήκοντα
  • Στελέχη Επιχειρήσεων ή εν δυνάμει εργαζόμενους που έχουν την επιθυμία να εκσυγχρονίσουν τις γνώσεις τους και να αναπτύξουν το επιστημονικό τους υπόβαθρο, τις διοικητικές τους ικανότητες και τη διαδικασία λήψης αποφάσεων, διευρύνοντας τις επαγγελματικές τους προοπτικές στον τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Σκοπός

Τι θα Μάθω
Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα μάθετε για τις αρχές της αποτελεσματικής, πρακτικής και κυρίως βιώσιμης διοίκησης όλου του εύρους της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, καλύπτοντας όλο το φάσμα για τη λειτουργία της: την προμήθεια υλικών για την παραγωγή, την αποθήκευση προϊόντων και τη διανομή τους στους πελάτες, τη διαχείριση αποθεμάτων και αποθηκών, τον προγραμματισμό και τη βελτιστοποίηση διαδικασιών διαχείρισης ποιότητας, με γνώμονα την ικανότητα σχεδιασμού και λήψης στρατηγικών αποφάσεων που αφορούν την εργασία σας.

Περιγραφή σεμιναρίου

Εξειδικεύσου στην πλήρη οργάνωση, διαχείριση και λειτουργία ενός σύγχρονου τμήματος Logistics

Με το πέρας του σεμιναρίου θα είστε σε θέση να κατανοήσετε και να εφαρμόσετε άμεσα σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές διοίκησης της εφοδιαστικής αλυσίδας, οργάνωσης αποθήκης και δικτύου διανομής, ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο επάγγελμα με μεταβαλλόμενες απαιτήσεις στη σημερινή πραγματικότητα. Θα εκπαιδευτείτε στο να σχεδιάζετε και να εφαρμόζετε κατάλληλα εργαλεία, νέες τεχνολογίες και πρακτικές, θα βελτιώσετε τις διοικητικές σας ικανότητες και θα αποκτήσετε γνώσεις και δεξιότητες που θα σας εξειδικεύσουν στον κλάδο των Logistics, δίνοντας σας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, τόσο στην εγχώρια αγορά εργασίας, όσο και σε διεθνές περιβάλλον.

Θεματολογία

  • Εισαγωγή στην έννοια «logistics» επιχειρήσεων
  • Forecasting & Demand Planning (Διαχείριση αποθεμάτων)
  • Transportation Management
  • Οργάνωση και διοίκηση αποθηκών
  • Διοίκηση προμηθειών
  • Διοίκηση συμβάσεων – συμβάσεις υπηρεσιών logistics
  • Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού στην Εφοδιαστική Αλυσίδα
  • Οργάνωση και διοίκηση 3PL - 4PL
  • Sustainability (Risk Management - Processes)
  • Διαχείριση Ποιότητας

Πληροφορίες συμμετοχής

Τύπος Σεμιναρίου: Online σύγχρονη εκπαίδευση - Zoom

Διάρκεια: 7 εβδομάδες, 50 ώρες

Χρονοδιάγραμμα Ανά Εβδομάδα
Ημέρα: 2 φορές την εβδομάδα
Ώρα: 18:30 - 21:30 (ενδεικτικά

Πιστοποίηση
Αποκτήστε αναγνωρισμένη πιστοποίηση (Basic) από την ΑCΤΑ

Ολοκληρώστε επιτυχώς την τελική αξιολόγηση και αποκτήστε τη βεβαίωση παρακολούθησης του πιστοποιημένου προγράμματος από την ΑCΤΑ [Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης].

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε παρακάτω για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διοργανωτή
Σελίδα Διοργανωτή