Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Life Coaching

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Skills Hub
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Οργάνωση & Διοίκηση

Εισηγητής

Θα ανακοινωθεί

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Άτομα χωρίς πρότερη επαγγελματική εμπειρία και ανεξαρτήτως ακαδημαϊκής εξειδίκευσης, που επιθυμούν να εμβαθύνουν στην αυτογνωσία και να επιτύχουν προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη.
  • Στελέχη Ανθρώπινου Δυναμικού που επιθυμούν να γίνουν πιο αποτελεσματικοί και να παρέχουν υποστήριξη στο προσωπικό της εταιρίας τους.
  • Ψυχολόγους, Κοινωνιολόγους, Εκπαιδευτικούς και Επαγγελματίες Υγείας που επιθυμούν να ενημερωθούν για τα οφέλη του Growth Mindset.
  • Στελέχη επιχειρήσεων που θέλουν να εξελίξουν τις διαπραγματευτικές και επικοινωνιακές τους δεξιότητες.

Σκοπός

Τι θα Μάθω
Το σεμινάριο θα σας βοηθήσει να μάθετε να αντιμετωπίζετε την ζωή με ανθεκτικότητα και να αναγνωρίζετε τις δυνάμεις σας, αλλάζοντας τρόπο σκέψης και βελτιώνοντας τη σχέση με τον εαυτό σας. Θα εκπαιδευτείτε στο να επικοινωνείτε και να σχετίζεστε με τους άλλους με υγιή και θετικό τρόπο, ακόμα και κάτω από δύσκολες συνθήκες. Τέλος, θα μάθετε να διαχειρίζεστε τις πεποιθήσεις που σας εμποδίζουν να εξελιχθείτε και να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει ή επιθυμείτε να θέσετε σε διάφορους τομείς και με αυτόν τον τρόπο, να απολαμβάνετε πραγματικά τη ζωή.

Περιγραφή σεμιναρίου

Υιοθετήστε Growth Mindset και κατακτήστε την προσωπική και επαγγελματική ισορροπία και επιτυχία

Ήρθε η ώρα να αλλάξετε τρόπο σκέψης και να κατακτήσετε την προσωπική ισορροπία, την ευτυχία και την επαγγελματική ανάπτυξη που σας αξίζει;

Το σεμινάριο αποτελεί μία εισαγωγή στην περιγραφή και κατανόηση του Growth Mindset (νοοτροπία ανάπτυξης), σε αντίθεση με το Fixed Mindset (παγιωμένη νοοτροπία). Εστιάζει στους τρόπους δημιουργίας και ελέγχου του συγκεκριμένου τρόπου σκέψης, τις πολλαπλές θετικές επιπτώσεις του σε διάφορους τομείς της ζωής μας (προσωπικούς, επαγγελματικούς, κοινωνικούς) και στις τεχνικές εφαρμογής του στην καθημερινότητά μας.

Θεματολογία

  • Τι είναι το Growth Mindset
  • Τρόποι οπτικής και εργαλεία
  • Ποια η σημασία του στη ζωή και τον άνθρωπο;
  • Η επίδραση του στην επικοινωνία με τους άλλους
  • Η επίδραση του στη δημιουργία υγιών σχέσεων
  • Η επίδραση του στην αυτοεκτίμηση και την ενδυνάμωση του ατόμου

Πληροφορίες συμμετοχής

Τύπος Σεμιναρίου: Online σύγχρονη εκπαίδευση - Zoom

Διάρκεια: 2 εβδομάδες, 10 ώρες

Χρονοδιάγραμμα Ανά Εβδομάδα
Ημέρα: 2 φορές την εβδομάδα
Ώρα: 18:30 - 21:30 (ενδεικτικά)

Πιστοποίηση
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα λάβετε Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Κέντρο δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) του ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε παρακάτω για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διοργανωτή
Σελίδα Διοργανωτή