Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

HR & Leadership

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Skills Hub
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Οργάνωση & Διοίκηση

Εισηγητής

Ζήσης Χρήστος, HR and Educational Technology

Είναι απόφοιτος του ΑΤΕΙ Λογιστικής και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Μsc HR and Educational Technology από το ΕΚΠΑ. Επιπλέον, είναι υποψήφιος Διδάκτωρ του ΕΚΠΑ σε HR Organizational Behavior and Psychology.
Διαθέτει πολυετή εκπαιδευτική εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων και διδάσκει σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης σε πλήθος διαφορετικών τομέων και επιστημονικών πεδίων.

Καλαφάτης Ιωάννης, Digital Marketing Specialist

Απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου στον τομέα Διεθνών Σχέσεων με Μεταπτυχιακό τίτλο στις Ναυτιλιακές σπουδές από το ΠΑ.ΠΕΙ. Εργάζεται ως Senior Digital Marketing Strategist πάνω από 20 χρόνια σε νεοφυείς επιχειρήσεις και διαθέτει πρότερη προϋπηρεσία στον χώρο της Ναυτιλίας, της διαχείρισης αποθήκης, καθώς και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Σπουδαστές ή απόφοιτους του ευρύτερου τομέα της Οικονομίας-Διοίκησης, του Τουρισμού,
  • Ανώτατα στελέχη Επιχειρήσεων, εργαζόμενους ή εν δυνάμει εργαζόμενους που έχουν την επιθυμία να εκσυγχρονίσουν τις γνώσεις τους μέσα από την ανάπτυξη του επιστημονικού τους υπόβαθρου αναφορικά με τις γνώσεις στη Διαχείριση Προσωπικού και την Ηγεσία,
  • Επιχειρηματίες που θέλουν να αναπτύξουν την επιχείρηση τους, ανεξαρτήτως μεγέθους.

Σκοπός

Τι θα Μάθω
Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα μάθετε για τις βασικές έννοιες διαχείρισης ανθρώπινων πόρων και σύγχρονων μοντέλων ηγεσίας ομάδων υψηλής απόδοσης που χρησιμοποιούνται σε σύγχρονους οργανισμούς για την αποτελεσματική καθοδήγηση και ανάπτυξη εργαζομένων, την ένταξη, ανάπτυξη, δέσμευση και διατήρηση εργαζομένων που διαθέτουν το ταλέντο για να βοηθήσουν την επιχείρηση να επιτύχει τους στόχους της, τα προγράμματα αποζημιώσεων και παροχών και το νομικό πλαίσιο που διέπει τον συγκεκριμένο κλάδο. Θα λάβετε το θεωρητικό υπόβαθρο, αλλά και τις πρακτικές γνώσεις στις αρχές του HR και της Ηγεσίας σε καίριες ενότητες, αποκτώντας ηγετικά προσόντα και διοικητικές δεξιότητες.

Περιγραφή σεμιναρίου

Γίνε αποτελεσματικός ηγέτης που εμπνέει, καινοτομεί, πρωτοπορεί, με σύγχρονες μεθόδους & πρακτικές

Το ανθρώπινο δυναμικό διαδραματίζει ολοένα και πιο κρίσιμο ρόλο στις σύγχρονες επιχειρήσεις. To σεμινάριο θα σας μυήσει στις βασικές πρακτικές και μεθόδους διαχείρισης ανθρώπινων πόρων, ενώ θα εστιάσει στη σημαντικότητα του ανθρώπινου παράγοντα στη λειτουργία και κερδοφορία των επιχειρήσεων και σε θέματα ηγεσίας, δημιουργίας και διαχείρισης ομάδων, σύμφωνα με τις τελευταίες διεθνείς τάσεις στο HR.Με το πέρας του σεμιναρίου θα είστε σε θέση να κατανοήσετε και να εφαρμόσετε σύγχρονες τεχνικές HR, να σχεδιάζετε και να εφαρμόζετε κατάλληλα εργαλεία και θα αποκτήσετε γνώσεις και δεξιότητες που θα σας εξειδικεύσουν στην αγορά εργασίας, δίνοντάς σας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Θεματολογία

  • Υπεύθυνος Προσωπικού
  • Ηγεσία Ομάδας
  • Διοίκηση ομάδας
  • Επικοινωνία
  • Οργανωσιακή Ψυχολογία και Συμπεριφορά
  • Εργατική Νομοθεσία

Πληροφορίες συμμετοχής

Τύπος Σεμιναρίου: Online σύγχρονη εκπαίδευση - Zoom

Διάρκεια: 10 εβδομάδες, 60 ώρες

Χρονοδιάγραμμα Ανά Εβδομάδα
Ημέρα: 2 φορές την εβδομάδα
Ώρα: 18:30 - 21:30 (ενδεικτικά)

Πιστοποίηση
Αποκτήστε αναγνωρισμένη πιστοποίηση (Basic) από την ΑCΤΑ

Ολοκληρώστε επιτυχώς την τελική αξιολόγηση και αποκτήστε τη βεβαίωση παρακολούθησης του πιστοποιημένου προγράμματος από την ΑCΤΑ [Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης].

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε παρακάτω για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διοργανωτή
Σελίδα Διοργανωτή