Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Entersoft ERP

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Skills Hub
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Λογιστικά & Φοροτεχνικά

Εισηγητής

Εξειδικευμένο στέλεχος της ENTERSOFT

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Σπουδαστές-φοιτητές Οικονομικών και Διοίκησης Επιχειρήσεων.
  • Απόφοιτους Οικονομικών Σχολών & Σχολών Διοίκησης Επιχειρήσεων.
  • Στελέχη επιχειρήσεων, με ενδιαφέρον εξέλιξης των γνώσεων και δεξιοτήτων τους σε ένα από τα πλέον εδραιωμένα συστήματα ERP στην αγορά.

Σκοπός

Τι θα Μάθω
Στο σεμινάριο θα εκπαιδευτείτε απ' ευθείας από τη δημιουργό εταιρεία στη διαχείριση, τις διαδικασίες ανά τμήμα και τις δυνατότητες reporting του ERP software της Entersoft, προκειμένου να λάβετε τη σχετική πιστοποίηση, η οποία αποδεικνύει ότι μπορείτε να βελτιστοποιήσετε την επιλογή του επιχειρηματικού λογισμικού της εταιρείας σας και να ενδυναμώσετε με την πλήρη αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων του την επιχειρηματική σας στρατηγική στην αντιμετώπιση επιχειρηματικών προκλήσεων στο μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον. Θα μάθετε να μεγιστοποιείτε την αξία των λειτουργιών και των δυνατοτήτων του λογισμικού και να βελτιώνετε τα σενάρια καθημερινών επιχειρηματικών διαδικασιών, να το προσαρμόζετε και να αναπτύσσετε αναφορές.

Περιγραφή σεμιναρίου

Καινοτόμα επιχειρηματική λύση, βασικό εφόδιο για τα στελέχη Business

Το σύστημα ERP της Entersoft Business Suite® συντονίζει και διανέμει πληροφορίες σε ολόκληρο τον οργανισμό, παρέχοντας στον χρήστη επιχειρηματικές διαδικασίες και πρόσβαση σε πληροφορίες βάσει ρόλων και πολλαπλά σενάρια βέλτιστων πρακτικών που ενισχύουν την παραγωγικότητα και την ανταγωνιστικότητα. Οι ολοκληρωμένες αναφορές σε πραγματικό χρόνο, οι πίνακες ελέγχου και οι αναλύσεις επιχειρηματικής ευφυΐας βελτιώνουν την επιχειρηματική εικόνα και τη λήψη αποφάσεων. Πρόκειται για εξειδικευμένο σεμινάριο στη βασική διαχείριση Αποθήκης, Λογιστηρίου και Πελατολογίου από εκπαιδευτές της βραβευμένης ελληνικής πολυεθνικής εταιρείας Entersoft, η οποία παρέχει προστιθέμενη αξία ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα με ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών στην Ελλάδα και σε 19 χώρες.

Θεματολογία

  • Βασικά στοιχεία χειρισμού
  • Βασικές Οντότητες
  • Διαδικασίες Πωλήσεων
  • Διαδικασίες Αγορών & Αποθήκης
  • Διαδικασίες Λογιστηρίου
  • Εταιρικό Reporting
  • Βασικά στοιχεία παραμετροποιήσης

Πληροφορίες συμμετοχής

Τύπος Σεμιναρίου: Online σύγχρονη εκπαίδευση - Zoom

Διάρκεια: 10 εβδομάδες, 40 ώρες

Χρονοδιάγραμμα Ανά Εβδομάδα
Ημέρα: 2 φορές την εβδομάδα
Ώρα: 18:30 - 20:30 (ενδεικτικά)

Γλώσσα: Ελληνικά

Πιστοποίηση
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου χορηγείται πιστοποιητικό παρακολούθησης, καθώς και Πιστοποίηση της δημιουργού εταιρείας Entersoft, σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στη σύγχρονη αγορά εργασίας για ένα στέλεχος επιχειρήσεων.

Η Entersoft είναι βραβευμένη ελληνική πολυεθνική εταιρεία με πελάτες μερικές από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις και παρουσία σε 19 χώρες.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε παρακάτω για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διοργανωτή
Σελίδα Διοργανωτή