Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

European Master Logistician

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
projectyou
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Οργάνωση & Διοίκηση

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε
Αναφορικά με το προφίλ του υποψηφίου, είναι απαραίτητο να πληροί τα εξής τυπικά προσόντα:

  1. Προϋπηρεσία: τουλάχιστον 10 χρόνια σε ανώτερες διοικητικές θέσεις με minimum 7 χρόνια στον τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, και συμμετοχή σε έργο ή έργα εφοδιαστικής αλυσίδας στρατηγικού ενδιαφέροντος αναλαμβάνοντας διοικητικό ρόλο.
  2. Εκπαίδευση: Πτυχιακές σπουδές σε συνδυασμό με ένα από τα ακόλουθα:

Πιστοποίηση επιπέδου ESLog (ELAQF level 6) και υποχρεωτική παρακολούθηση εκπαιδευτικού προγράμματος για τις δυο θεματικές ενότητες (modules) που δεν περιλαμβάνονται στο εκάστοτε πιστοποιητικό ESLog (10 ώρες ανά module) προσκομίζοντας ανάλογη βεβαίωση του εκπαιδευτικού φορέα.

Μεταπτυχιακό τίτλο ενδεικτικά σχετικό με Management, Supply Chain/ Operations / Services / MBA.

Προχωρημένα σεμινάρια εξειδίκευσης με αξιολόγηση (Masterclasses) τα οποία βασίζονται στα πρότυπα ELAQF level7 και καλύπτουν όλα τα modules.

Βασικές Προϋποθέσεις
Επίσης, ο υποψήφιος πρέπει να πληροί και τις εξής βασικές προϋποθέσεις:

  1. Πολυετή επαγγελματική εμπειρία σε διοίκηση εφοδιαστικής αλυσίδας (Supply Chain Management) σε ανώτερες υπεύθυνες διοικητικές θέσεις
  2. Τεκμηριωμένη ανάληψη ευθύνης διοίκησης έργου εφοδιαστικής στρατηγικής σημασίας, θέτοντας τους στόχους και επιτυγχάνοντάς τους μέσω διοίκησης ανθρώπων – είναι σημαντικό να υπάρχουν πραγματικά αποτελέσματα από την υλοποίηση
  3. Γνώση και εμπειρία σε όλες τις λειτουργίες της εφοδιαστικής, αλλά και γνώσεις σε τομείς απαραίτητους για την διοίκηση ενός έργου, όπως λογιστικής, κοστολογικού ελέγχου, διοίκησης ανθρωπίνων πόρων, κ.λπ.

Περιγραφή σεμιναρίου

Tο EMLog είναι το ανώτερο επίπεδο από τα πιστοποιητικά του ELA και προσφέρει στα στελέχη που έχουν αποκτήσει σημαντική εμπειρία στην Διοίκηση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, την δυνατότητα πιστοποίησης σε επίπεδο Στρατηγικής Διαχείρισης, παρέχοντας την Πιστοποίηση European Master Logistician ή Πιστοποίηση EMLog. Η Πιστοποίηση EMLog βασίζεται στα πρότυπα ELAQF του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Logistics τα οποία αντιστοιχούν στο επίπεδο 7 του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων (EQF).

Για την Πιστοποίηση EMLog, η αξιολόγηση επικεντρώνεται στο σύνολο των προσόντων – γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων – και στην επάρκεια του υποψηφίου να διοικήσει έργα Supply Chain στρατηγικής σημασίας για οποιαδήποτε επιχείρηση ή οργανισμό.  Συνεπώς η αξιολόγηση του ακαδημαϊκού και επαγγελματικού προφίλ του υποψηφίου είναι πρωταρχικής σημασίας.

Τι καλύπτει η Εκπαίδευση
Ο υποψήφιος παρακολουθεί όλες τις ενότητες εκπαίδευσης του επιπέδου Senior (9 ημέρες εκπαίδευσης) και απολαμβάνει όλα τα πλεονεκτήματα της ομαδικής εκπαίδευσης.

Πιστοποίηση
Η αξιολόγηση ολοκληρώνεται με την υποβολή διατριβής ως γραπτή αναφορά, η οποία αξιολογείται ως έγγραφο και στη συνέχεια υποστηρίζεται με προφορική εξέταση του υποψηφίου.  Η διατριβή αφορά ερευνητική εργασία για την επίλυση ενός πραγματικού πρακτικού προβλήματος Εφοδιαστικής Αλυσίδας στρατηγικής σημασίας για έναν οργανισμό.

Πληροφορίες συμμετοχής

Ποια η Διάρκεια της Εκπαίδευσης
Η εκπαίδευση – προετοιμασία διαρκεί από 60 έως 70 ώρες. Οι ώρες αυτές κατανέμονται σε e-learning και homework. Ειδική οργάνωση της εκπαίδευσης γίνεται για να διευκολυνθούν στελέχη με βαρύ πρόγραμμα που διαμένουν σε απομακρυσμένες περιοχές.

Το πρόγραμμα μπορεί να επιδοτηθεί από το ΛΑΕΚ έως 100%. Η projectyou αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες.

Κόστος Συμμετοχής

Το κόστος εκπαίδευσης για μεμονωμένους υποψηφίους είναι 1.500€ και επιπλέον 800€ για τη διαδικασία πιστοποίησης.

Για ανέργους όπως και για ομαδικές / εταιρικές συμμετοχές θα υπάρχει ειδική συμφωνία.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.