Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Οροφοκομία - Housekeeping

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Hotel Training
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Εισηγητής

Χρυσούλα Γιαννιδάκη
Με σπουδές στον ξενοδοχειακό κλάδο και καταξιωμένη επαγγελματική πορεία, με συνεχή αναβάθμιση στην επαγγελματική εκπαίδευση σε νέες τεχνικές, παρακολουθώντας από κοντά τις σύγχρονες εξελίξεις στο αντικείμενο του τουρισμού, η εισηγητρια του σεμιναρίου Γιαννιδακη Χρυσούλα έχει την θέση Housekeeping Manager σε γνωστή Ξενοδοχειακη αλυσίδα. Με βραβεύσεις και διακρίσεις βρίσκεται ανάμεσα στους καλύτερους του είδους στο Housekeeping Management.

Σε ποιους απευθύνεται

  • Απευθύνεται σε σπουδαστές και αποφοίτους του τομέα Τουρισμού αλλά και επαγγελματίες
  • Απευθύνεται σε όσους εργάζονται στο τμήμα της Οροφοκομίας αυτό και θέλουν να ενισχύσουν τις γνώσεις τους αλλα και να ανελιχθούν στην ιεραρχία του Ξενοδοχειακού Καταλύματος που εργάζονται η θέλουν να εργαστούν

Περιγραφή σεμιναρίου

Στόχος του σεμιναρίου «Οροφοκομία (Housekeeping)» είναι η απόκτηση γνώσεων και η ανάπτυξη δεξιοτήτων αναφορικά με την οργάνωση και λειτουργία του τμήματος της Οροφοκομίας μιας  Ξενοδοχειακής Μονάδας  με απώτερο σκοπό την πλήρη ανταπόκριση  στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις όλων των θέσεων εργασίας του τμήματος.

Το “Οροφοκομία-Housekeeping” απευθύνεται στην πλειοψηφία των εμπλεκομένων στην Τουριστική βιομηχανία. Πιο συγκεκριμένα:

  • Στον ιδιοκτήτη της μικρής και μεσαίας τουριστικής μονάδας, που θα το χρησιμοποιήσει ως οδηγό για το τρίπτυχο της επιτυχίας: Σωστή Οργάνωση, Ικανοποίηση του Πελάτη, Ποιοτικό & Θετικό οικονομικό αποτέλεσμα
  • Στον εργαζόμενο που ήδη εργάζεται στον Τουρισμό και αποσκοπεί σε περαιτέρω επαγγελματική ανέλιξη
  • Στον σπουδαστή των Σχολών Τουριστικών Επαγγελμάτων, που θέλει να διευρύνει τις γνώσεις του
  • Σε όποιον επιθυμεί να εισέλθει επαγγελματικά για πρώτη φορά στον Τουρισμό, αποκομίζοντας συμπυκνωμένη εκπαιδευτική γνώση, που θα διευκολύνει την προσαρμογή του στο πραγματικό εργασιακό περιβάλλον

Όλα τα Ξενοδοχειακά Σεμινάρια της Hoteltraining είναι μαγνητοσκοπημένα και διαθέσιμα 24 ώρες το 24ωρο.

Πληροφορίες συμμετοχής

Όλα τα σεμινάρια είναι μαγνητοσκοπημένα, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να τα παρακολουθήσει κανείς ανά πάσα στιγμή, από τον υπολογιστή, το tablet ή ακόμα κι απ’ το smartphone του.

Η διαδικασία εγγραφης και παρακολούθησης τους σεμιναρίου της Οροφοκομίας είναι εξαιρετικά εύκολη και δε χρειάζονται δικαιολογητικά.

Μετά την εγγραφή είναι στην διάθεση σας για 7 ήμερες να το παρακολουθήσετε όσες φορές το επιθυμείτε ώστε να κρατήσετε και τις σημειώσεις που θέλετε.

Η επιτυχής ολοκλήρωση κάθε σεμιναρίου στην Hoteltraining οδηγεί στη λήψη της Βεβαίωσης Παρακολούθησης με την Πιστοποίηση του διεθνώς αναγνωρισμένου φορεα το The CPD Certification Service με εδρα το Ηνωμένο Βασίλειο και η οποια πιστοποιεί εκπαιδευτικές δραστηριότητες επαγγελματιών, με στόχο την ανάπτυξη και βελτίωση των ικανοτήτων τους, ώστε να τηρούνται όλα τα απαιτούμενα διεθνώς standards.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε παρακάτω για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διοργανωτή
Σελίδα Διοργανωτή