Εισηγητής
Διακογιαννάκη Κατερίνα Η Διακογιαννάκη Κατερίνα είναι Χημικός με μεταπτυχιακό στην Τεχνολογία τροφίμων από το Πανεπιστήμιο του Wageningen στην Ολλανδία. Διαθέτει περισσότερα από 10 χρόνια προϋπηρεσίας στη βιομηχανία τροφίμων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε διάφορες θέσεις π.χ. τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D), Ποιοτικός έλεγχος. Είναι επικεφαλής επιθεωρητής στα πρότυπαISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, FSSC 22000 καθώς και επικεφαλής επιθεωρητής του Ξενοδοχειακού επιμελητηρίου Ελλάδος για επιθεωρήσεις κατάταξης καταλυμάτων σε κατηγορίες αστέρων και κλειδιών και για επιθεωρήσεις σήματος Ελληνικού Πρωινού. Επίσης είναι εγκεκριμένη εκπαιδευτής του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).
Σε ποιους απευθύνεται
Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων τροφίμων των τμημάτων Ελέγχου Ποιότητας και Διασφάλισης Ποιότητας και εφαρμόζουν συστήματα ασφάλειας τροφίμων. Επίσης αφορά επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των τροφίμων με συμβουλευτικές υπηρεσίες.
Περιγραφή σεμιναρίου
Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αναλύονται οι βασικές πτυχές του ιδιωτικού σχήματος FSSC της νέας έκδοσης 6 που ισχύει από 1 Απριλίου 2024.
Σκοπός
Ο σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει αρμόδια στελέχη επιχειρήσεων αναφορικά με τα παρακάτω πεδία του FSSC, ενδεικτικά:
Πληροφορίες συμμετοχής
ΔΙΑΡΚΕΙΑ Η διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι 8 ώρες και θα πραγματοποιηθεί online.
Μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης από την TÜV AUSTRIA ACADEMY.
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος