Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

MENU Labelling Regulations

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Δelta Cert
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία ISO / Πιστοποιήσεις / Πρότυπα

Σε ποιους απευθύνεται

Καταστηματάρχες εστίασης, Επαγγελματίες Τροφίμων, Εσωτερικούς Επιθεωρητές Εταιρειών, Συμβούλους, Υπευθύνους Ασφάλειας Τροφίμων.

Σκοπός

Ολοκληρώνοντας το Πρόγραμμα οι συμμετέχοντες, θα μπορούν να κατανοούν τις απαιτήσεις των επισημάνσεων στους καταλόγους και στα φυλλάδια των προς διάθεση τροφίμων.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αναλύει τις απαιτήσεις για την εφαρμογή των νομοθεσιών επισήμανσης, σε καταλόγους καταστημάτων, εστιατορίων, βιτρίνες τροφίμων, μπουφέδες και προϊόντα προς διάθεση, self-service διάθεση, αλλά και για τις διατροφικές απαιτήσεις που θα πρέπει να αναγράφονται και να ενημερώνονται οι πελάτες.

Στο εκπαιδευτικό σεμινάριο θα αναλυθούν οι βασικές απαιτήσεις για τις επισημάνσεις τροφίμων που προσφέρονται για άμεση κατανάλωση.
Καλύπτονται γενικές αρχές απαιτήσεις για:

  • τρόφιμα
  • συνδυαζόμενα τρόφιμα
  • αναψυκτικά, αφεψήματα, χυμοί
  • τρόφιμα vegan
  • αλλεργιογόνα
  • τρόφιμα χωρίς γλουτένη
  • ισχυρισμοί υγείας
  • διατροφικές αξίες
  • προσλαμβανόμενες ποσότητες αναφοράς ανά τρόφιμο

Πληροφορίες συμμετοχής

Η διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι 2 μέρες. 

Η ηλεκτρονική υποβολή (από πλευρά σας) της Αίτησης Συμμετοχής σας θα πρέπει να γίνει:

  • Τουλάχιστον πέντε (5) εργάσιμες ημέρες πριν την ημερομηνία έναρξης του προγράμματος (για την παρακολούθηση μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας)

Μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος, χορηγείται Πιστοποιητικό παρακολούθησης, από τον του φορέα πιστοποίησης Δelta Cert.

Κόστος Συμμετοχής

250€
Ειδικές τιμές σε περίπτωση περισσότερων από δυο (2) συμμετοχών από την ίδια εταιρεία, καθώς και σε φοιτητές - σπουδαστές και ανέργους.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.