Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

INTRODUCTION TO BUSINESS CONTINUITY - ISO 22301:2019 IMPLEMENTATION

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
TUV AUSTRIA ACADEMY
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία ISO / Πιστοποιήσεις / Πρότυπα

Εισηγητής

Μητσάκος Θανάσης
Πιστοποιημένος επαγγελματίας με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας σε τμήματα IT, Business Continuity – Emergency Management, Information Security και Data Privacy στο τομέα των Τηλεπικοινωνιών. Επικεφαλής του Τμήματος Επιθεωρήσεων Πληροφοριακών Συστημάτων στην TÜV AUSTRIA HELLAS και πιστοποιημένος Επικεφαλής Επιθεωρητής στα πρότυπα ISO27001, ISO2230, ISO20000 και ISO9001.

Σε ποιους απευθύνεται

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη που ασχολούνται με την υλοποίηση συστημάτων διαχείρισης, Business Continuity – Risk – Incident Managers, στελέχη που λαμβάνουν κρίσιμες αποφάσεις για τη λειτουργία μιας επιχείρησης, εσωτερικούς επιθεωρητές που επιθυμούν να διενεργήσουν ελέγχους Επιχειρησιακής Συνέχειας και συμβούλους επιχειρήσεων που θέλουν να παρέχουν υπηρεσίες ανάπτυξης και υποστήριξης Συστήματος Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχεις σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22301:2019.

Σκοπός

Ο σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι να περιγράψει τις βασικές αρχές και έννοιες της Επιχειρησιακής Συνέχειας, να αναλύσει τις απαιτήσεις του ISO22301:2019 και να βοηθήσει τους εκπαιδευόμενους στην υλοποίηση Συστήματος Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας, με βάση της απαιτήσεις του προτύπου, μέσα από case study και παραδείγματα.

Περιγραφή σεμιναρίου

H TÜV AUSTRIA Academy παρουσιάζει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Introduction to Business Continuity and ISO22301 Implementation”. Η Επιχειρησιακή Συνέχεια υποστηρίζει τη στρατηγική των εταιριών να διαχειριστούν απρόβλεπτα γεγονότα και καταστάσεις ενώ το πρότυπο ISO22301 είναι το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο της Επιχειρησιακής Συνέχειας.

Εισαγωγή στο πρόγραμμα

Η πανδημία του COVID-19 ανέδειξε περισσότερο από ποτέ την έννοια της Επιχειρησιακής Συνέχειας. Θα πρέπει οι κοινωνίες και οι επιχειρήσεις να συνεχίσουν να δραστηριοποιούνται κατά τη διάρκεια και μετά τη πανδημία και να προσαρμόσουν τη λειτουργία τους σε αντίξοες συνθήκες.

Η Επιχειρησιακή Συνέχεια είναι μια ολιστική διαδικασία που αναγνωρίζει πιθανές απειλές για έναν οργανισμό και τις επιπτώσεις που μπορεί να προκαλέσουν στις επιχειρησιακές λειτουργίες, αν αυτές οι απειλές πραγματοποιηθούν. Η Επιχειρησιακή Συνέχεια υποστηρίζει τη στρατηγική των εταιριών να διαχειριστούν απρόβλεπτα γεγονότα και καταστάσεις ενώ ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα να αντιδράσουν γρήγορα και αποτελεσματικά, ώστε να διατηρήσουν τις βασικές τους υπηρεσίες σε λειτουργία ή να ανακάμψουν το συντομότερο δυνατό.

Οι εταιρείες μπορούν να υλοποιήσουν και να εφαρμόσουν το διεθνές αναγνωρισμένο πρότυπο ISO 22301 για την Επιχειρησιακή Συνέχεια για να δημιουργήσουν μια προληπτική προσέγγιση για την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων από απρόσμενα γεγονότα και να διασφαλίσουν την αδιάληπτη παροχή υπηρεσιών στους πελάτες τους.

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια: Η διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι 8 ώρες.

Μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος, χορηγείται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από την TÜV AUSTRIA.

Το κόστος όλων των εκπαιδευτικών προγραμμάτων μπορεί να επιδοτηθεί πλήρως από το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,06% του ΟΑΕΔ με ευθύνη των συμμετεχόντων.

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΛΑΕΚ 0,06% (αφορά μόνο συμμετοχές από εταιρείες)

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.