Σεμινάριο εξ αποστάσεως:
ISO / Πιστοποιήσεις / Πρότυπα, Επιθεωρητές ISO | Ποιότητα

Προσεγγίζοντας την Κουλτούρα για την Ασφάλεια των Προϊόντων

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
TUV HELLAS

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στις κατηγορίες ISO / Πιστοποιήσεις / Πρότυπα, Επιθεωρητές ISO | Ποιότητα

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Αθανασία Δουκαλέτση, BRC Aproved Trainer.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Σε Συμβούλους επιχειρήσεων, Επιθεωρητές, Προσωπικό από τα τμήματα Ποιότητας ή από τα τμήματα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού επιχειρήσεων που εφαρμόζουν τα πρότυπα αυτά, Επαγγελματίες της Βιομηχανίας ή στον οποιονδήποτε εμπλέκεται στον σχεδιασμό και την εφαρμογή πλάνων για την Κουλτούρα για την Ασφάλεια των Προϊόντων.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

 Σε όλα τα αναγνωρισμένα πρότυπα από το GFSI αλλά και σε όλα τα πρότυπα του BRC (Agents and Brokers, BRC IOP for packaging material, Consumer Products), υπάρχει η απαίτηση για την ύπαρξη πλάνου για την Κουλτούρα για την Ασφάλεια των Τροφίμων.

Το παρόν εκπαιδευτικόσεμινάριο επικεντρώνεται στη βιομηχανία, λαμβάνοντας υπόψη την κουλτούρα μιας επιχείρησης, την ηγεσία και τις αντιλήψεις της. Είναι δομημένο με τέτοιον τρόπο ώστε να προσεγγίζει τις απαιτήσεις όλων των προτύπων του BRC, ανεξάρτητα του μεγέθους της επιχείρησης που θα εφαρμοστούν, είτε παράγουν τρόφιμα είτε όχι.

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα αποκτήσουν βασικές γνώσεις και θα κατανοήσουν την σημασία της Κουλτούρας για την Ασφάλεια των Προϊόντων σε μια επιχείρηση και την επίδραση της ανθρώπινης συμπεριφοράς και στάσης και θα διαπιστώσουν τον σημαντικό ρόλο που καλείται να παίξει η Ανώτατη Διοίκηση σε αυτή. Επίσης θα είναι σε θέση να προετοιμάσουν τη δημιουργία ενός Πλάνου Κουλτούρας, να βρουν τρόπους παρακίνησης και ενθάρρυνσης του εμπλεκόμενου προσωπικού.

Περιεχόμενα:

Η έννοια της Κουλτούρας Ασφάλειας των προϊόντων και γιατί μια «θετική» κουλτούρα έχει σημασία στην εξασφάλιση της ασφάλειας και ακεραιότητας των προϊόντων.
Τι ζητούν τα πρότυπα και η λειτουργία του Πλάνου Κουλτούρας Ασφάλειας των Προϊόντων σε ένα Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας
Η σχέση μεταξύ των συμπεριφορών και της Κουλτούρας Ασφάλειας των Προϊόντων και πώς αυτές ενισχύουν την Ασφάλεια και Ποιότητα των Προϊόντων
Πώς μπορεί να μετρηθεί η Κουλτούρα Ασφάλειας των Προϊόντων μέσα από την χρήση εργαλείων και τεχνικών, πώς μπορεί να αναπτυχθεί ένα βιώσιμο Πλάνο Κουλτούρας Ασφάλειας των Προϊόντων και πως μπορούν να εμπλακούν οι εργαζόμενοι για να το υποστηρίξουν.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η διεξαγωγή του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί στην ελληνική γλώσσα με υλικό στην αγγλική.

Στο τέλος του σεμιναρίου δύναται να υλοποιηθεί μία εργασία από τους συμμετέχοντες, η οποία εφόσον συγκεντρώσει βαθμολογία >75%, θα οδηγήσει στην λήψη επίσημου πιστοποιητικού επιτυχούς παρακολούθησης BRC Approved.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας