Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Έλεγχος Ανυψωτικών μηχανημάτων

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
BQC
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Βιομηχανία & Τεχνικά

Σε ποιους απευθύνεται

• Μηχανικούς Ασφαλείας
• Eγκαταστάτες, συντηρητές, χειριστές και λειτουργούς Ανυψωτικών Μηχανημάτων
• Aνεξάρτητους μηχανικούς

Σκοπός

Σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι να δοθεί στους συµµετέχοντες µια πολύπλευρη θεωρητική εκπαίδευση στον Τοµέα Επιθεώρησης Ανυψωτικών Μηχανηµάτων.

Περιγραφή σεμιναρίου

Τα ανυψωτικά συστήματα αποτελούν στις μέρες μας μια επιμέρους κατηγορία του ευρύτερου τομέα των μεταφορικών συστημάτων, που βρίσκουν εφαρμογή και χρήση σε πλήθος παραγωγικών δραστηριοτήτων, όπως στη βιομηχανία, στις κάθε είδους κατασκευές, στις λιμενικές εγκαταστάσεις, στις μεταφορές κλπ.

Τα ανυψωτικά συστήματα συνιστούν μια από τις πιο σύνθετες μηχανολογικές ή ηλεκτρομηχανολογικές διατάξεις. Το γεγονός αυτό συμβαίνει γιατί αποτελούνται από μια σειρά πολλαπλών μηχανισμών, οι οποίοι περιλαμβάνουν μια μεγάλη γκάμα στοιχείων μηχανών, σιδηρών κατασκευών αλλά και ηλεκτρικών διατάξεων. Στον όρο ανυψωτικό μηχάνημα περιλαμβάνονται: οι γερανογέφυρες, τα περονοφόρα οχήματα, τα καλαθοφόρα οχήματα, τα γερανοφόρα οχήματα (αυτοκινούμενοι & οικοδομικοί γερανοί), τα βαρούλκα σε τροχιές, δικόλωνα & τετρακόλωνα ανυψωτικά συνεργείων κλπ.

Σε αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρουσιάζονται οι απαιτήσεις της Ελληνικής Νοµοθεσίας (ΦΕΚ 1186 B/25.08.2003) “περί προσόντων προσώπων που διενεργούν επιθεωρήσεις και περί της Εκπαίδευσης Επιθεωρητών Ανυψωτικών Μηχανηµάτων”. 

Πληροφορίες συμμετοχής

Γιατί να επιλέξετε τη BQC
Για την υλοποίηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων επιλέγονται εισηγητές καταξιωμένοι, με μεγάλη γνώση και εμπειρία στο χώρο των Συστημάτων Διαχείρισης και, κατ’ επέκταση, των προτύπων. Η BQC, αναγνωρίζοντας τις σύγχρονες τάσεις στον τομέα της Κατάρτισης, έχει δημιουργήσει ένα ευρύτατο δίκτυο εμπειρογνωμόνων και εκπαιδευτών σε όλον τον κόσμο, που χρησιμοποιεί για να προσφέρει υψηλότερο επίπεδο γνώσεις και εμπειρίας στον τομέα της Εκπαίδευσης.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.