Εισηγητής
Σε ποιους απευθύνεται
Περιγραφή σεμιναρίου
Το σεμινάριο "Τρόποι κοπής λαχανικών & σύνθεση απλών & σύνθετων σαλατών", στόχο έχει να εκπαιδεύσει τους εκπαιδευόμενους στις θεωρητικές βάσεις και πρακτικές εφαρμογές που οφείλει να έχει ο εκάστοτε μάγειρας στα πρώτα βασικά βήματα του στον επαγγελματικό χώρο της μαγειρικής τέχνης. Το σεμινάριο ξεκινάει με την παρουσίαση των τρόπων κοπής λαχανικών και την ασφαλή χρήση των μαχαιριών, συνεχίζει με την παρουσίαση συνταγών των ελληνικών σαλατών, παρουσιάζοντας κλασικούς και σύγχρονους τρόπους food styling και ολοκληρώνεται με την ανάδειξη διεθνών και παράλληλα εμπορικών σαλατών, βασιζόμενοι στις κλασικές συνταγές αλλά δίνοντας και fine art στοιχεία. Παρακάτω αναλύονται τα κεφάλαια του e-learning σεμιναρίου:
ΤΡΟΠΟΙ ΚΟΠΗΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΣΑΛΑΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ
ΣΑΛΑΤΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ
Πληροφορίες συμμετοχής
Διάρκεια προγράμματος Ο χρόνος που απαιτείται για να ολοκληρώσετε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι 5 ώρες. Παράλληλα σας παρέχουμε πρόσβαση σε όλο το εκπαιδευτικό υλικό, βίντεο, κείμενα και ασκήσεις για 1 μήνα. Στην ημερομηνία λήξης του εκπαιδευτικού προγράμματος και του προσωπικού σας λογαριασμού και εφόσον έχετε επιτύχει σε όλα τα τεστ αξιολόγησης θα σας σταλεί ηλεκτρονικά την βεβαίωση παρακολούθησης.
Μεθοδολογία
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος