Εισηγητής
Σε ποιους απευθύνεται
Περιγραφή σεμιναρίου
Το σεμινάριο "ALL ABOUT EGGS", δημιουργήθηκε για να μας εκπαιδεύσει στη σωστή διαχείριση και επεξεργασία των αυγών. Τα αυγά είναι ένα από τα πιο γνωστά και παράλληλα απαραίτητα προϊόντα της μαγειρικής. Τα αυγά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βάση συνταγών, ως συμπληρωματικά προϊόντα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να μαγειρευτούν αυτόνομα και παράλληλα να καλύψουν σε μεγάλο βαθμό τις διατροφολογικές απαιτήσεις μίας ισορροπημένης διατροφής. Στο σεμινάριο "ALL ABOUT EGGS", παρουσιάζεται η βασική θεωρία των αυγών και παράλληλα κλασικές και σύγχρονες συνταγές μαγειρικής. Παρακάτω αναλύονται τα κεφάλαια του e-learning προγράμματος σπουδών:
BASIC EGGS
SPECIALIZED EGGS
Πληροφορίες συμμετοχής
Διάρκεια προγράμματος Ο χρόνος που απαιτείται για να ολοκληρώσετε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι 5 ώρες. Παράλληλα σας παρέχουμε πρόσβαση σε όλο το εκπαιδευτικό υλικό, βίντεο, κείμενα και ασκήσεις για 1 μήνα.
Στην ημερομηνία λήξης του εκπαιδευτικού προγράμματος και του προσωπικού σας λογαριασμού και εφόσον έχετε επιτύχει σε όλα τα τεστ αξιολόγησης θα σας σταλεί ηλεκτρονικά το πιστοποιητικό παρακολούθησης.
Μεθοδολογία
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος