E-Learning:
ISO/Βιομηχανία/Περιβάλλον, Επιθεωρητές ISO - Πρότυπα

FSSC 22000 V5.1- ISO 22000:2018 * Σχήμα πιστοποίησης ασφάλειας τροφίμων

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
TUV HELLAS

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στις κατηγορίες ISO/Βιομηχανία/Περιβάλλον, Επιθεωρητές ISO - Πρότυπα

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Βασιλική Καζάζη, Αθανασία Δουκαλέτση, Μαρία Φραγκιαδάκη, Δρ. Ανδρέας Σουλιώτης, Σφακιανάκη Κατερίνα, Γεωργαντέλης Δημήτρης

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

- Υπεύθυνους Ασφάλειας Τροφίμων, Συντονιστές & Στελέχη Ομάδων Ασφάλειας τροφίμων
- Συμβούλους που αναπτύσσουν ΣΔΑΤ
- Εσωτερικούς Επιθεωρητές Συστημάτων Ασφάλειας Τροφίμων
- Διοικητικό Προσωπικό, αλλά και σε όσους θα ήθελαν να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη άποψη σχετικά με τις βασικές αρχές Συστήματος Πιστοποίησης για την Ασφάλεια των Τροφίμων βάσει των απαιτήσεων του FSSC 22000 v5.1

ΣΚΟΠΟΣ

Ολοκληρώνοντας το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκτήσει τις γνώσεις και τις ικανότητες- δεξιότητες που απαιτούνται για να σχεδιάσουν και εφαρμόσουν αποτελεσματικά Συστήματα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων σύμφωνα με την νέα έκδοση του πρότυπου FSSC 22000 v5.1.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Ενότητες του σεμιναρίου:

Μέρος 1ο: ΙSO 22000:2018

  • Δομή προτύπου ISO 22000:2018
  • Κατανόηση πλαισίου λειτουργίας οργανισμών/ εταιριών
  • Προσέγγιση διεργασίας
  • Αναγνώριση ρίσκων και ευκαιριών
  • Σχέδιο ελέγχου κινδύνων (σχέδιο HACCP/OPRP)

Μέρος 2ο: FSSCV5.1- Προαπαιτούμενα (PRPs) & FSSCV5.1- Επιπρόσθετες απαιτήσεις

  • Ανάλυση με βάση τις τεχνικές προδιαγραφές, π.χ. ISO/TS 22002-1: Foodmanufacturing
  • Βασικές διαφορές FSSC 5.1 έναντι του FSSCV5
  • Έλεγχος διεργασιών, προϊόντων και υπηρεσιών από εξωτερικά μέρη
  • Σήμανση προϊόντος
  • Διαχείριση αλλεργιογόνων

Μέρος 3ο: FSSCV5.1- Επιπρόσθετες απαιτήσεις

  • Προγράμματα παρακολούθησης κινδύνων (μικροβιολογικών, αλλεργιογόνων) προερχόμενων από το περιβάλλον παραγωγής (environmentalmonitoringprograms)
  • Κουλτούρα ασφάλειας τροφίμων (FoodSafetyCulture)
  • Νοθεία- απάτη στον τομέα των τροφίμων
  • Προστασία των τροφίμων από δολιοφθορά
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας