E-Learning:
Τουρισμός / Μαγειρική, Τουρισμός

Οροφοκομία για την καμαριέρα και την Προϊσταμένη ορόφων (επίπεδο Α)

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Anko Academy

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στις κατηγορίες Τουρισμός / Μαγειρική, Τουρισμός

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Ζουγανέλη Κατερίνα

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε βοηθούς προϊσταμένης ορόφων, καμαριέρες και καθαρίστριες ξενοδοχείων που επιθυμούν να εξελιχθούν. Επίσης απευθύνεται και σε προϊστάμενες ορόφων που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους με τις σύγχρονες τάσεις και απαιτήσεις της ξενοδοχειακής μονάδας υψηλού επιπέδου για να διασφαλίσουν αύξηση στην βαθμολόγηση και στην ικανοποίηση των πελατών.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Το πρόγραμμα παρουσιάζει και αναλύει τη σημαντικότητα του τμήματος Οροφοκομίας σε μια ξενοδοχειακή μονάδα. Μέσω του εκπαιδευτικού υλικού που παρέχεται και των βίντεο-παρουσιάσεων γίνεται ανάλυση στην οργάνωση του τμήματος Οροφοκομίας, των αρμοδιοτήτων και του σημαίνοντα ρόλου που κατέχει μέσα στην ξενοδοχειακή μονάδα. Η προϊσταμένη ορόφων εκπαιδεύτρια παρουσιάζει τα καταλληλά εργαλεία, προϊόντα και εξοπλισμό που πρέπει να διαθέτει το τμήμα της οροφοκομίας. Μέσα από πραγματικά βίντεο σε πραγματικό δωμάτιο 5* exclusive ξενοδοχείου παρουσιάζονται οι κατάλληλες τεχνικές καθαριότητας, επιθεώρησης και χώρων, όπως και η οργάνωση της λινοθήκης. Παρουσιάζονται οι σύγχρονες τάσεις διακόσμησης δωματίων, οι τρόποι εξυπηρέτησης πελατών κι αντιμετώπισης παραπόνων και η διοίκηση του προσωπικού της ομάδας του Housekeeping. Τέλος με βάσει τις απαιτήσεις των καιρών παρουσιάζονται και βασικές τεχνικές για την τήρηση των πρωτοκόλλων Covid 19.

Δομή & περιεχόμενα μάθησης

  • Η σημασία και η βασική δομή του τμήματος οροφοκομίας
  • Εξοπλισμός καμαριέρας και υλικά καθαριότητας
  • Καθαρισμός και διακόσμηση δωματίων, μπάνιων και κοινόχρηστων χώρων
  • Οργάνωση Λινοθήκης και πλυντηρίου
  • Ειδικές περιπτώσεις πελατών
  • Διαδικασίες εισόδου, μετακινήσεις επίπλων, απολεσθέντων αντικειμένων και νυχτερινή εξυπηρέτηση
  • Αειφόρος ανάπτυξη και οικολογική διαχείριση
  • Συνέδρια/εκδηλώσεις
  • Management/ολικής ποιότητας Συνεργασία με τμήμα Υποδοχής ως προς ενημέρωση κατάστασης Δωματίων
  • Εργασία & Covid19

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Διάρκεια προγράμματος

Ο χρόνος που απαιτείται για να ολοκληρώσετε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι 1 μήνας, ενώ οι ώρες μελέτης είναι 50 ώρες. Σας συστήνουμε να οργανώσετε το εκπαιδευτικό σας πρόγραμμα ώστε να αφιερώνετε εβδομαδιαίως 9 έως 10 ώρες μελέτης. Παράλληλα σας παρέχουμε πρόσβαση σε όλο το εκπαιδευτικό υλικό, βίντεο, κείμενα και ασκήσεις για 3 μήνες.

Μεθοδολογία

  • Ασύγχρονη μάθηση – δυνατότητα ευελιξίας στον χρόνο μελέτης
  • Γραπτά κείμενα μελέτης
  • Μαγνητοσκοπημένες διδασκαλίες εκπαιδευτή (βίντεο)
  • Τεχνικές κι επίδειξη σε δωμάτιο ξενοδοχείου 5*, σε κοινόχρηστους χώρους και λινοθήκη (βίντεο)
  • Δραστηριότητες αξιολόγησης

*Σημείωση: Η ημερομηνία έναρξης είναι ενδεικτική. Μπορείτε να ξεκινήσετε την παρακολούθηση του προγράμματος όποτε το επιθυμείτε.

ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας