Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

ISO/IEC 20000-1:2018 Σεμινάριο Μετάβασης Επιθεωρητών

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
TUV HELLAS
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία ISO / Πιστοποιήσεις / Πρότυπα

Εισηγητής

Αναστάσιος Ναούμ

Σε ποιους απευθύνεται

Αυτό το σεμινάριο προορίζεται για όλους τους επιθεωρητές και τα άτομα με γνώση του ISO / IEC 20000-1: 2011 - π.χ. Σύμβουλους Συστημάτων Διαχείρισης, Managers που εμπλέκονται στη συντήρηση των Συστημάτων Διαχείρισης Υπηρεσιών - που επιθυμούν να έχουν πληροφορίες για τη νέα δομή και φιλοσοφία του ISO / IEC 20000-1: 2018, τις αλλαγές σε σύγκριση με το ISO / IEC 20000-1: 2011 και την αντίστοιχη ερμηνεία.

Σκοπός

 Στόχος του μαθήματος είναι η παροχή πληροφοριών και γνώσεων σχετικά με τις αναθεωρήσεις του προτύπου διαχείρισης συστημάτων υπηρεσιών πληροφορικής σε συνδυασμό με τη δομή υψηλού επιπέδου του παραρτήματος (Annex) SL. Το μάθημα είναι δομημένο σε δύο ενότητες

1. Γνώση και κατανόηση του Annex SL ως πλαισίου για συστήματα διαχείρισης ISO.
2. Γνώση και κατανόηση των απαιτήσεων του ISO / IEC 20000-1: 2018 και δυνατότητα αποτελεσματικής επιθεώρησης των τυπικών απαιτήσεων.

Περιγραφή σεμιναρίου

Η πρώτη ενότητα είναι προαιρετική για εκείνους τους συμμετέχοντες που δεν έχουν συμμετάσχει ακόμη σε ένα Σεμινάριο Annex SL πιστοποιημένο από CQI και IRCA. Καλύπτει τις αλλαγές που προκύπτουν από την υιοθέτηση του παραρτήματος SL. Όλοι οι σπουδαστές που συμμετείχαν επιτυχώς στο τμήμα του παραρτήματος SL σε συνδυασμό με ένα άλλο μάθημα (π.χ. σε σεμινάρια μετάβασης ISO 9001: 2015 ή ISO 14001: 2015 ) μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο την Ενότητα 2 - ως αυτόνομο εκπαιδευτικό πρόγραμμα
Η δεύτερη ενότητα καλύπτει τις αλλαγές που προκύπτουν ως αποτέλεσμα των απαιτήσεων στο τυπικό συγκεκριμένο περιεχόμενο του ISO / IEC 20000-1: 2018.
Η εκπαίδευση είναι εξαιρετικά διαδραστική και αποτελείται από μαθήματα βασισμένα στη γνώση, καθώς και πρακτικές ασκήσεις.
Η επιτυχής ολοκλήρωση του σεμιναρίου (συνεχείς αξιολογήσεις και εξετάσεις) θα οδηγήσει στην έκδοση πιστοποιητικού το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διατήρηση ενός υφιστάμενου πιστοποιητικού IRCA για τα συστήματα διαχείρισης υπηρεσιών πληροφορικής και, κατά συνέπεια, για την αναβάθμιση της πιστοποίησης επιθεωρητή ITSMS από την IRCA στην τελευταία αναθεώρηση του προτύπου. Σε περίπτωση αποτυχίας της εξέτασης, οι συμμετέχοντες έχουν το δικαίωμα επανάληψης της εξέτασης μέσα σε 12 μήνες από την τελευταία ημέρα του σεμιναρίου.

Πληροφορίες συμμετοχής

Σημείωση

  • Διεξάγεται στην Ελληνική Γλώσσα με υλικό και σημειώσεις στην Αγγλική
  • Απαιτείται επαρκής επαγγελματική εμπειρία – ενασχόληση με το αντικείμενο των Πληροφοριακών Συστημάτων

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.