E-Learning:
Τουρισμός / Μαγειρική, Μαγειρική

Vegan Street Food

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
ΣΒΙΕ ΚΔΒΜ2

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στις κατηγορίες Τουρισμός / Μαγειρική, Μαγειρική

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Νίκος Γαϊτάνος, Vegan Chef
Ο κορυφαίος Green Chef Νίκος Γαϊτάνος μυεί επαγγελματίες και μη στα μυστικά της Vegan Street Food κουζίνας. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν όλες τις Vegan παραλλαγές των πιο διάσημων συνταγών Street Food.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

- Vegans
- Ερασιτέχνες-λάτρεις της μαγειρικής και της υγιεινής διατροφής
- Σπουδαστές και Αποφοίτους Μαγειρικής, Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής-Ξενοδοχειακών
- Επαγγελματίες Chef, Pastry Chef
- Ιδιοκτήτες και Στελέχη Επιχειρήσεων Εστίασης και Ξενοδοχείων

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Θεματικές ενότητες

  • Μεξικάνικα τάκος με φυτικό κιμά, ξυνή κρέμα (sour cream),γουακαμόλε και ριφράιντ μπινς (refried beans)
  • Πιτόγυρο με γύρο από Τζακ φρουτ (jack fruit), τζατζίκι χωρίς γιαούρτι και χειροποίητη πίτα
  • Σάντουιτς με κεφτεδάκια οσπρίων σε σάλτσα φρέσκιας ντομάτας και vegan σπιτική τυροκαυτερή
  • Bao ban to fish Burger: Ασιατικό μπέργκερ με χειροποίητο ψωμάκι ατμού και μπιφτέκι “ψαριού” από τόφου με ασιατική μαγιονέζα και γλυκόξινα λαχανικά

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Διάρκεια:
3,5 ώρες (17:00 - 20:30)

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 35€

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας