Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Internet Marketing – Social Media Marketing και Advertising

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Εκπαιδευτικός Όμιλος INTERGRAPHICS
Εξ Αποστάσεως
Live E-Learning
23/04/2024
10 ώρες
Εξ Αποστάσεως
Live E-Learning
20/05/2024
10 ώρες
Εξ Αποστάσεως
Live E-Learning
17/06/2024
10 ώρες
Εξ Αποστάσεως
Live E-Learning
22/07/2024
10 ώρες

Εισηγητής

Εξειδικευμένοι και πολύ έμπειροι καθηγητές.

Σε ποιους απευθύνεται

Ιδανικό για ιδιώτες, μεμονωμένους επαγγελματίες, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στελέχη επιχειρήσεων, e-shop με σκοπό να προωθήσουν τα προϊόντα τους ή τις υπηρεσίες τους στο διαδίκτυο με φθηνό και αποτελεσματικό τρόπο. Επίσης σε σπουδαστές ή απόφοιτους σχολών που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το σεμινάριο Social Media Marketing (Facebook Ads - Instagram Ads) απευθύνεται σε όλους που θέλουν να δημιουργήσουν ή να διαχειριστούν μόνοι τους τις διαφημιστικές τους καμπάνιες μέσω του "επαγγελματικού" Facebook - Instagram.
Στο σεμινάριο Social Media Marketing & Advertising γίνεται παρουσίαση και εκπαίδευση στο ηλεκτρονικό marketing μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και ειδικότερα στο Facebook - Instagram και τα διαφημιστικά εργαλεία και τεχνολογίες που προσφέρει το συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο.
Ανάλογα με τους στόχους σας στο marketing όπως για παράδειγμα αναγνωρισιμότητα επωνυμίας, προώθηση πωλήσεων, πελατειακή πίστη, νέοι πελάτες κλπ., θα μπορείτε να επιλέγετε τα κατάλληλα εργαλεία για να έχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα.
Το marketing και οι διαφημιστικές καμπάνιες ξεκινάνε από τη δημιουργία μιας επαγγελματικής Σελίδας Facebook - Instagram η οποία γίνεται εύκολα και δωρεάν.
Με όχημα την επαγγελματική σελίδα θα μπορείτε να βρίσκετε το κατάλληλο κοινό, να προσελκύετε την προσοχή του και να πετυχαίνετε τα αποτελέσματα που θέλετε.
Θα μπορείτε επίσης να στοχεύετε στο κατάλληλο κοινό, να κανονίζετε τον προϋπολογισμό σας και κυρίως να ελέγχετε τα αποτελέσματα με τη δυνατότητα να βελτιώνετε συνεχώς τις διαφημιστικές σας προσπάθειες. Το Facebook - Instagram, ως διαφημιστική πλατφόρμα, προσφέρει ολοκληρωμένα εργαλεία δημιουργίας και διαχείρισης διαφημίσεων που κάνει τη δουλειά σας εύκολη και ευχάριστη.
Η ύλη ξεκινάει απο αρχάριο επίπεδο και προχωράει βήμα βήμα. Στα μαθήματα Social Media Marketing γίνεται πρακτική εφαρμογή με δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας στην πλατφόρμα του Facebook και του Instagram για σωστή κατανόηση της ύλης. Σας δίνετε πλούσιο υλικό σημειώσεων ώστε να μπορείτε να μελετήσετε στον ελεύθερο χρόνο σας.

Διδασκόμενη Ύλη

Marketing στο Facebook - Instagram
Θα δείτε πως να βάζετε στόχους και πως θα μπορείτε να τους υλοποιείτε.
Όποιοι κι αν είναι οι στόχοι σας, τα εργαλεία μάρκετινγκ του Facebook είναι στη διάθεσή σας για να τους πετύχετε.
Πιο ειδικά, θα δείτε πως μπορείτε να ενισχύσετε την αναγνωρισιμότητα, αυξήσετε τη ζήτηση και προωθήσετε τις πωλήσεις με τα εργαλεία του Facebook για επιχειρήσεις.

Σελίδες Facebook
Η δημιουργία μιας επαγγελματικής Σελίδας Facebook γίνεται εύκολα και δωρεάν. Η Σελίδα σας θα εμφανίζεται το ίδιο καλά και σε υπολογιστές και σε φορητές συσκευές.
Θα μπορείτε να συνδέεστε με χρήστες και να τους ενημερώνετε για την επιχείρησή σας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.
Η σελίδα σας θα πρέπει να είναι το σημείο αναφοράς για όλους τους πελάτες σας αλλά και σημείο έλξης για νέους.

Διαφημίσεις Facebook - Instagram
Με τη διαφήμιση στο Facebook - Instagram μπορείτε εύκολα να βρίσκετε το κατάλληλο κοινό, να προσελκύετε την προσοχή του και να πετυχαίνετε τα αποτελέσματα που θέλετε.
Οι διαφημίσεις στο Facebook - Instagram είναι κατάλληλες για κάθε προϋπολογισμό
Θα μπορείτε να βλέπετε τα αποτελέσματα και με τα εργαλεία αναφορών διαφημίσεων σάς θα παρακολουθείτε πώς επηρεάζουν οι διαφημίσεις την επιχείρησή σας, μέσα από αναφορές με οπτική και ευανάγνωστη μορφή.
Στην ενότητα αυτή θα δείτε όλη τη διαδικασία δημιουργίας μιας διαφήμισης και τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε.
Πιο συγκεκριμένα θα δείτε πως καθορίζουμε στόχο, δημιουργία διαφημιστικού λογαριασμού, επιλογή κοινού, προϋπολογισμό και χρονοδιαγράμματα, μορφή διαφήμισης κλπ.

Διαχείριση διαφημίσεων
Η διαχείριση διαφημίσεων περιλαμβάνει τρόπους βελτιστοποίησης των καμπανιών σας, βασικές επεξεργασίες και εργαλεία.
Θα μπορείτε, επίσης, να μετράτε την αποτελεσματικότητα, την απήχηση και την ποιότητα των διαφημίσεών σας. Τα εργαλεία διαχείρισης διαφημίσεων του Facebook - Instagram σάς προσφέρουν πολλούς τρόπους για να κάνετε αυτές τις μετρήσεις, ανάλογα με τον αριθμό και το είδος των διαφημίσεων που προβάλλετε.
Θα δείτε ποια στοιχεία αποδίδουν και ποια όχι και θα πειραματίζεστε με διάφορες εικόνες και τίτλους για να προσδιορίσετε τι προκαλεί την καλύτερη αντίδραση.
Η διαχείριση μπορεί να γίνετε και απευθείας από το κινητό σας, όπου κι αν βρεθείτε.

Μέτρηση απόδοσης
Οι λύσεις μέτρησης που παρέχει το Facebook - Instagram είναι οργανωμένες βάσει στόχου, ώστε να βλέπετε τα στατιστικά στοιχεία που σας ενδιαφέρουν περισσότερο
θα δείτε πως μπορείτε να μετράτε τα αποτελέσματα για το κοινό όπως την απήχηση, τη συχνότητα, τη στόχευση και την απόδοση των διαφημίσεών σας σε διάφορες συσκευές, και να κατανοείτε και βελτιστοποιείτε τον τρόπο σύνδεσης με το κοινό σας.
θα δείτε πως μπορείτε να μετράτε τα αποτελέσματα για την επωνυμία όπως την αναγνωρισιμότητα διαφημίσεων, τη διαφημιστική ανάκληση, την αναγνωρισιμότητα επωνυμίας και την αντίληψη του κοινού σε σχέση με την επωνυμία σας, και να διαπιστώνετε πώς επηρεάζεται άμεσα η φήμη της επιχείρησής σας από τη διαφημιστική σας δαπάνη.
θα δείτε πως μπορείτε να μετράτε τα αποτελέσματα για τις πωλήσεις τους υποψήφιους πελάτες, τις εγκαταστάσεις, τις αγορές, τις μετατροπές, την απόδοση επένδυσης και άλλα στοιχεία, και να μάθετε πώς επηρεάζονται άμεσα οι στόχοι σας για τις πωλήσεις από τις αποφάσεις σας σε θέματα μάρκετινγκ

Χρέωση
Μπορείτε να προβάλλετε διαφημίσεις στο Facebook, στο Instagram και στο Audience Network με οποιονδήποτε προϋπολογισμό. Το ακριβές κόστος για την προβολή της διαφήμισής σας καθορίζεται στο σύστημα δημοπρασιών διαφημίσεων.
Ο πιο συνηθισμένος τρόπος αγοράς διαφημίσεων για το Facebook, το Instagram και το Audience Network είναι μέσω ενός από τα εργαλεία διαχείρισης διαφημίσεων, δηλαδή από τη Διαχείριση διαφημίσεων και το Power Editor. Για να αγοράσετε διαφημίσεις, πρέπει να δημιουργήσετε μια διαφήμιση και να την υποβάλετε στο σύστημα δημοπρασιών διαφημίσεων.
Εδώ, θα δείτε πως μπορείτε να έχετε τον έλεγχο του προϋπολογισμού, πως θα επιλέγετε τις ενέργειες για τις οποίες θα πρέπει να πληρώνετε και μόνο για αυτές και πως θα υποβάλετε τη διαφήμισή σας στο σύστημα δημοπρασιών διαφημίσεων του Facebook.

Πληροφορίες συμμετοχής

Ώρα: 18.30-22.00
Μαθήματα: Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή
(ολοκληρώνεται σε 3 συναντήσεις)

Παροχές Σεμιναρίου Social Media Marketing

  • Βεβαίωση Παρακολούθησης ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ2 (με την πιστοποίηση του ΕΟΠΠΕΠ)
  • Πρακτική εφαρμογή με στήσιμο πραγματικής καμπάνιας κατά την διάρκεια του σεμιναρίου
  • Σημειώσεις σε ψηφιακή μορφή
  • Ολιγομελή τμήματα
  • Δωρεάν επαναπαρακολούθηση του σεμιναρίου εντός ενός έτους
  • Το πρόγραμμα μπορεί να επιδοτηθεί μέσω του προγράμματος 0,24% του ΛΑΕΚ
  • Γίνεται έκπτωση 15% σε φοιτητές ή άνεργους

 

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.