E-Learning:
ISO/Βιομηχανία/Περιβάλλον, Επιθεωρητές ISO - Πρότυπα

Preventive Controls Qualified Individual (PCQI) for Human Food

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
BQC

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στις κατηγορίες ISO/Βιομηχανία/Περιβάλλον, Επιθεωρητές ISO - Πρότυπα

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Επικεφαλής Εισηγητής του 2ήμερου Εκπαιδευτικού Προγράμματος, θα είναι ο κ. Δημήτριος Κατσιέρης, εγκεκριμένος Lead Instructor FSPCA, που θα αναλύσει το νέο νομοθετικό πλαίσιο αναφορικά με τις εξαγωγές τροφίμων στις Η.Π.Α., ξεκαθαρίζοντας το τοπίο σχετικά με το τι αλλάζει για τους Έλληνες Εξαγωγείς.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

• Άτομα που σχετίζονται με την καλλιέργεια, τη συγκομιδή ή την παραγωγή τροφίμων
• Στελέχη, Υπεύθυνους και εργαζόμενους επιχειρήσεων Τροφίμων
• Συμβούλους και Επιθεωρητές Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων
• Διευθυντές Διαχείρισης Ποιότητας
• Διευθυντές αλυσίδας εφοδιασμού
• Υπεύθυνοι Εξαγωγών/Εισαγωγών Τροφίμων
• Διευθυντές Ασφάλειας Τροφίμων

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Διαθέτοντας υψηλή γνώση και πλούσια εμπειρία στο χώρο των Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων, η BQC διοργανώνει το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Preventive Controls Qualified Individual (PCQI) for Human Food.

Οι συμμετέχοντες θα εξασφαλίσουν το πιστοποιητικό PCQI, το οποίο εκδίδεται από τις αρμόδιες Αμερικανικές αρχές (FSPCA).

Περιεχόμενα Σεμιναρίου:
• Παρουσίαση των προτύπων, κατηγοριών συστημάτων, της διαδικασίας πιστοποίησης μιας εταιρείας και των βασικών εννοιών της Διαχείρισης Ασφάλειας των Τροφίμων
• Ανασκόπηση της Νομοθεσίας Τροφίμων
• Ανασκόπηση του σχεδίου ασφάλειας των τροφίμων
• Ορθές πρακτικές Βιομηχανικής Παραγωγής (GMPs)
• Βιολογικοί, Χημικοί, Φυσικοί κίνδυνοι για την ασφάλεια των τροφίμων
• Προκαταρκτικά βήματα στην ανάπτυξη ενός Σχεδίου ασφάλειας τροφίμων
• Έλεγχοι πρόληψης διεργασιών
• Προληπτικοί έλεγχοι αλλεργιογόνων
• Προληπτικοί έλεγχοι τυποποίησης
• Προληπτικοί έλεγχοι προμηθευτών
• Σχέδιο ανάκλησης
• Διαδικασίες επαλήθευσης και επικύρωσης
• Διαδικασίες τήρησης αρχείων
• Ανασκόπηση Κανονισμών
• Πόροι για την προετοιμασία σχεδίων ασφάλειας τροφίμων
• Παραδείγματα και Ασκήσεις του Σχεδίου Ασφάλειας Τροφίμων

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

• Ημερομηνία Διεξαγωγής: 1 – 3 Μαρτίου 2021
• Γλώσσα: Αγγλική
• Διάρκεια Προγράμματος: 3ήμερο (20 ώρες)

Γιατί να επιλέξετε τη BQC

Για την υλοποίηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων επιλέγονται εισηγητές καταξιωμένοι, με μεγάλη γνώση και εμπειρία στο χώρο των Συστημάτων Διαχείρισης και, κατ’ επέκταση, των προτύπων. Η BQC, αναγνωρίζοντας τις σύγχρονες τάσεις στον τομέα της Κατάρτισης, έχει δημιουργήσει ένα ευρύτατο δίκτυο εμπειρογνωμόνων και εκπαιδευτών σε όλον τον κόσμο, που χρησιμοποιεί για να προσφέρει υψηλότερο επίπεδο γνώσεις και εμπειρίας στον τομέα της Εκπαίδευσης.

Κλείστε θέση τώρα για το Εξειδικευμένο αυτό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας