E-Learning:
ISO/Βιομηχανία/Περιβάλλον

Άμυνα τροφίμων: τι είναι και πώς επιτυγχάνεται

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
PRIORITY

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στις κατηγορίες ISO/Βιομηχανία/Περιβάλλον

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Γ. Γούλας
Manager, Business Consulting, PRIORITY. Γεωπόνος με μεταπτυχιακό στην Διαχείριση Ποιότητας και μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη συστημάτων ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων κατά ISO 22000 και GFSI αναγνωρισμένα πρωτόκολλα, έχοντας υλοποιήσει πλήθος έργων. Πιστοποιημένος PCQI (FDA).

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Σε υπεύθυνους ασφάλειας τροφίμων και σε στελέχη επιχειρήσεων τροφίμων που έχουν θέσεις ευθύνης στην παραγωγή, την διανομή και την εμπορία των τροφίμων.

ΣΚΟΠΟΣ

Η γνώση και κατανόηση των πλέον σύγχρονων καλών πρακτικών για την άμυνα τροφίμων.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Η αποτελεσματική άμυνα των τροφίμων από εσκεμμένη επιμόλυνση αποτελεί ζητούμενο από μεγάλους πελάτες, ιδιαίτερα του εξωτερικού. Σκοπός του σεμιναρίου είναι να παρουσιάσει τα βασικά συστατικά και τις καλές πρακτικές της άμυνας τροφίμων και να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να εφαρμόσουν ένα σχέδιο προστασίας των τροφίμων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των αναγνωρισμένων πρωτοκόλλων της GFSI και του FDA. Η μοναδική στην Ελλάδα εμπειρία της PRIORITY σε προετοιμασία επιχειρήσεων για επιθεωρήσεις άμυνας τροφίμων θα παρουσιασθεί με πραγματικά παραδείγματα και πρακτικές συμβουλές.

Περιεχόμενα:
• Εισαγωγή στην Άμυνα Τροφίμων (Food defense).
• Ανάλυση Μεθοδολογίας
• Στρατηγικές για διαχείριση της ευπάθειας
• Ολοκληρωμένο σύστημα άμυνας τροφίμων

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Παραδοτέο υλικό: Εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμα link

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας