E-Learning:
ISO/Βιομηχανία/Περιβάλλον, Επιθεωρητές ISO - Πρότυπα

FSSC 22000 v5 - ΣΧΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
TUV HELLAS

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στις κατηγορίες ISO/Βιομηχανία/Περιβάλλον, Επιθεωρητές ISO - Πρότυπα

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Βασιλική Καζάζη, Αθανασία Δουκαλέτση, Μαρία Φραγκιαδάκη, Δρ. Ανδρέας Σουλιώτης

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

- Υπεύθυνους Ασφάλειας Τροφίμων, Συντονιστές & Στελέχη Ομάδων Ασφάλειας τροφίμων - Συμβούλους που αναπτύσσουν ΣΔΑΤ - Εσωτερικούς Επιθεωρητές Συστημάτων Ασφάλειας Τροφίμων - Διοικητικό Προσωπικό, αλλά και σε όσους θα ήθελαν να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη άποψη σχετικά με τις βασικές αρχές Συστήματος Πιστοποίησης για την Ασφάλεια των - - Τροφίμων βάσει των απαιτήσεων του FSSC 22000 v5.1

ΣΚΟΠΟΣ

Ολοκληρώνοντας το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκομίσει τις βασικές αρχές που διέπουν τα Συστήματα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων και τις μελέτες HACCP σύμφωνα με την νέα έκδοση του πρότυπου FSSC 22000 v5.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Περιεχόμενα:

  • Εισαγωγή του διεθνούς Σχήματος πιστοποίησης FSSC 22000 για Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (FSMS).
  • Περιγραφή του ιστορικού αλλαγών και των απαιτήσεων σχήματος Πιστοποίησης FSSC 22000.
  • Βασικές Αρχές Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων κατά το πρότυπο ISO 22000:2018
  • Οι απαιτήσεις του FSSC v5 και η παρουσίαση των Προαπαιτούμενων (PRPs) στην βιομηχανία τροφίμων απαιτήσεων με βάση τις τεχνικές προδιαγραφές, π.χ. ISO/TS 22002-1: Food manufacturing, ISO/TS 22002-2– Part 2: Catering, ISO/TS 22002-3: Farming, ISO/TS 22002-4: Food packaging manufacturing, ISO/TS 22002-6: Feed and animal food production, NTA 8059: Transport and Storage, PAS 221: Retail, ανάλογα με τις ανάγκες των συμμετεχόντων
  • Βασικές απαιτήσεις για την Άμυνα και την Απάτη κατά των τροφίμων

Διεξάγεται στην ελληνική γλώσσα

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας