Κατηγορία:
ISO/Haccp/OHSAS, Haccp - Τρόφιμα

ΣΧΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ FSSC 22000

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
TUV AUSTRIA ACADEMY

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στις κατηγορίες ISO/Haccp/OHSAS, Haccp - Τρόφιμα

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Απευθύνεται σε Στελέχη επιχειρήσεων παραγωγικών ή μεταποιητικών μονάδων τροφίμων που ήδη εφαρμόζουν ή έχουν τις βασικές γνώσεις του προτύπου ISO 22000 και επιθυμούν την εφαρμογή του FSSC 22000, Υπευθύνους και Συντονιστές Ασφάλειας Τροφίμων, Μέλη της Ομάδας Ασφάλειας Τροφίμων, Συμβούλους Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων, Άλλους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να ενημερωθούν για το σχήμα πιστοποίησης FSSC 22000.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρουσιάζεται το σχήμα πιστοποίησης Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων, FOOD SAFETY SYSTEM CERTIFICATION 22000 (FSSC 22000).
To FSSC 22000 αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σχήμα πιστοποίησης Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων και βασίζεται στα πρότυπα ISO 22000, ISO 22003 και σε Τεχνικές Προδιαγραφές στον τομέα των προαπαιτούμενων και είναι πλήρως αναγνωρισμένο και αποδεκτό από τον GFSI (Global FoodSafety Initiative).

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αναλύονται οι απαιτήσεις της προδιαγραφής ISO/TS ISO 22002-1 για τα προαπαιτούμενα στις επιχειρήσεις παραγωγής/επεξεργασίας τροφίμων, οι πρόσθετες απαιτήσεις του σχήματος FSSC 22000 και γίνεται σύντομη αναφορά στις απαιτήσεις του ISO 22000 καθώς και στη διαδικασία για την πιστοποίηση.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει πρακτικά παραδείγματα και μελέτες περιπτώσεων.

Μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος, χορηγείται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης με πιστοποίηση TÜV AUSTRIA ACADEMY

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας