Εισηγητής
Πασιάς Ιωάννης, Χημικός PhD
Σε ποιους απευθύνεται
• Άτομα όλων των ηλικιών, με ενδιαφέροντα πάνω στην γνώση της μελισσοκομίας, στην τυποποίηση, τις απαιτήσεις της νομοθεσίας για την κατάταξη και την διατροφική επισήμανση τους.
• Φοιτητές και αποφοίτους σχολών θετικών επιστημών, τεχνολόγων τροφίμων, γεωπόνων που επιθυμούν να μάθουν το χημικό έλεγχο του μελιού και τη γυρεοσκοπική ανάλυση για την κατάταξη του
• Νέους επιχειρηματίες στο χώρο της μελισσοκομίας
• Μελισσοκόμους
• Μεσάζοντες στο χώρο της μελισσοκομίας