Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Communication in Sports and Social Events

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
StartLearn
Εξ Αποστάσεως
E-Learning
καθημερινές ενάρξεις

Σε ποιους απευθύνεται

Είναι σχεδιασμένο και απευθύνεται σε: οποιονδήποτε επιθυμεί να αποκτήσει εξειδικευμένη εμπειρία στον τομέα της Επικοινωνίας, είτε είναι χρόνια επαγγελματίας, είτε βρίσκεται στο ξεκίνημα της καριέρας του, είτε είναι σπουδαστής, έχοντας πάντα ως στόχο την πλήρη επαγγελματική κατάρτιση. Ανθρώπους που ασχολούνται με την επικοινωνία ή θέλουν να βελτιώσουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους. Στελέχη Φορέων, Οργανισμών, Εταιριών, Συλλόγων, Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Κοινωνικής δράσης. Με το πρόγραμμα αυτό, έμπειροι επαγγελματίες μπορούν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει με την πάροδο του χρόνου στο συγκεκριμένο αντικείμενο και να αποκτήσουν πλεονεκτήματα στον εργασιακό τους χώρο.

Σκοπός

Ο σκοπός της εκπαίδευσης είναι: να δώσει σφαιρική ενημέρωση για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα και το διεθνή χώρο στον χώρο της Επικοινωνίας, π[ως αλλάζουν τα δεδομένα με τη νέα τεχνολογία, τι μέθοδοι , στρατηγικές και τακτικές επιλέγονται. Ποιες είναι οι πρακτικές, οι τάσεις στην αγορά και οι κανονισμοί που έχουν επικρατήσει στην αγορά.

Ο στόχος της εκπαίδευσης είναι οι συμμετέχοντες :
• να εργαστούν ως καταρτισμένοι επαγγελματίες στον χώρο της επικοινωνίας στον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα, στην Ελλάδα και το Εξωτερικό
• να εκπροσωπήσουν με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό τους και την εταιρία τους
• να εργαστούν ως στελέχη σε Διεθνείς φορείς, Ομοσπονδίες, Συλλόγους, διεθνείς και ελληνικές εταιρίες οργάνωσης αθλητικών, πολιτιστικών και κοινωνικών γεγονότων.

Περιγραφή σεμιναρίου

To επάγγελμα του υπεύθυνου επικοινωνίας, εκπροσώπου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων ενός οργανισμού ή φορέα, του παρουσιαστή ή του παραγωγού ή του οργανωτή / συντονιστή μιας εκδήλωσης, είναι ένα ιδιαίτερα εξελισσόμενο επάγγελμα με προοπτικές, που απαιτεί όμως την απόκτηση ειδικών γνώσεων και αξιοποίηση μεγάλης εμπειρίας. Απαιτεί ομαδικό πνεύμα και πρωτοβουλίες, δύσκολες αποφάσεις και γνώση του πως πρέπει να γίνει η επικοινωνία και η προβολή μιας δραστηριότητας. Επίσης πως πρέπει να γίνει η διαχείριση μιας κρίσης ή ενός έκτακτου γεγονότος. Ποιες είναι οι πρακτικές, οι κανόνες, η δεοντολογία όσον αφορά τη λειτουργία ενός εκπροσώπου media. Ποια είναι τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις των μερών και ειδικότερα των οργανωτών μεγάλων αθλητικών, πολιτιστικών ή κοινωνικών γεγονότων.

Θεματικές ενότητες:
1. Η τέχνη της Επικοινωνίας
2. Κλασσικές και σύγχρονοι μέθοδοι
3. Παραδοσιακά και Σύγχρονα εργαλεία Επικοινωνίας
4. Στρατηγικό πλάνο, τακτικές κινήσεις, εφαρμογή
5. Διαχείριση κρίσεων
6. Προσωπικά δεδομένα και δημόσια πρόσωπα
7. Αθλητικά, πολιτιστικά, κοινωνικά γεγονότα
8. Δεοντολογία και Νομικό Πλαίσιο
9. Χρήση ηλεκτρονικών Μέσων για την κάλυψη γεγονότων
10. Αρχειοθέτηση και Επικοινωνία
11. Ατομικές και συλλογικές δράσεις
12. Ελληνικές και διεθνείς πρακτικές
13. Γκάλοπ και αξιοποίηση τους
14. Project

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια: Ταχύρυθμο Σεμινάριο (16 ώρες) - Διάρκεια 1 μήνας (4 ώρες εβδομαδιαία)
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες Σεμιναρίου: Στην προσπάθεια για ευέλικτη διδασκαλία υπάρχει η δυνατότητα εκπαίδευσης από απόσταση (e- learning, e-class).

Πιστοποίηση
"Βεβαίωση Κατάρτισης Σπουδών πιστοποιημένη από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με Αρ. Αδείας: 2100634 – Κε.Δι.Βι.Μ. και αναγνωρισμένη για την αγορά εργασίας. (Η βεβαίωση σπουδών εκδίδεται στα Ελληνικά και στα Αγγλικά διότι έχει εγκριθεί και πιστοποιηθεί από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων)".

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.