Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Αυτογνωσία και αυτοεκτίμηση

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Κέντρο Πρόληψης & Συμβουλευτικής
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Ψυχολογία

Εισηγητής

ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΟΥ, Ψυχολόγος - Μsc Παιδοψυχολογία
Συστημική Ψυχοθεραπεία

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ειδικούς ψυχικής υγείας, εκπαιδευτικούς, φοιτητές και σε όποιον από το ευρύ κοινό ενδιαφέρεται να συμμετάσχει.

Σκοπός

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εκμάθηση διαφόρων τεχνικών για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής μέσω της ενίσχυσης της αυτογνωσίας και της αυτοεκτίμησης.

Περιγραφή σεμιναρίου

Αυτογνωσία είναι το μοναχικό ταξίδι του καθενός από εμάς, για να γνωρίσουμε τον εαυτό μας καλύτερα, πέρα από ρόλους, μάσκες, ετικέτες, που άλλοι ή κι εμείς οι ίδιοι έχουμε κολλήσει στον εαυτό μας και πολλές φορές έχουμε γίνει ένα με αυτά. Η αυτοεκτίμηση είναι η αίσθηση που έχουμε για την προσωπική μας αξία. Είναι ο βαθμός στον οποίο μας αρέσει ο εαυτός μας και τον εκτιμούμε.

Αυτό το σεμινάριο δίνει έμφαση τόσο στην θεωρία όσο και στην πράξη. Αρχικά γίνεται μια θεωρητική παρουσίαση για την καλύτερη κατανόηση των εννοιών της αυτογνωσίας και της αυτοεκτίμησης.

Στην συνέχεια περιγράφονται διαφορετικοί τρόποι ενίσχυσης της αυτογνωσίας και της αυτοεκτίμησης . Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να εξασκηθούν στην εφαρμογή συγκεκριμένων τεχνικών μέσα από την χρήση βιωματικών ασκήσεων (παίξιμο ρόλων, δημιουργικές τεχνικές κ.α ) και συνοδευτικών φύλλων εργασίας.

Πληροφορίες συμμετοχής

Ολιγομελή τμήματα
Παρέχονται βεβαίωση παρακολούθησης και υλικό σημειώσεων

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ (ΝΗΛΕΩΣ 14 - ΘΗΣΕΙΟ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ONLINE ΜΕΣΩ SKYPE.

Κόστος Συμμετοχής

35 €
Ειδική τιμή σε ανέργους και φοιτητές 30€

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.