Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Επιθεωρητές / Επικεφαλής Επιθεωρητές Συστημάτων Επιχειρησιακής Συνέχειας ISO 22301:2012 σε συνεργασία με την TUV ACADEMY

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
E-learning Χρηματοοικονομικής Διοικητικής και Διοίκησης Έργων – ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστημίου Πειραιώς
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία ISO / Πιστοποιήσεις / Πρότυπα

Εισηγητής

ατζοπούλου Αργυρώ, Χημικός, Lead Auditor, Συνεργάτης TUV ACADEMY

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε υποψήφιους Επιθεωρητές Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών (ΣΔΑΠ) αλλά και σε όσους γενικότερα επιθυμούν να γνωρίσουν τι περιλαμβάνει η Επιθεώρηση ενός τέτοιου Συστήματος.

Σκοπός

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πληροί τις απαιτήσεις για την εκπαίδευση Επικεφαλής Επιθεωρητών σύμφωνα με πρότυπα ISO 17021 και ISO 19011. Η παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την αναγνώριση Επιθεωρητών Συστημάτων Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας.

ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των ασκήσεων και των εξετάσεων, χορηγείται Πιστοποιητικό Επικεφαλής Επιθεωρητή Συστημάτων Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας με πιστοποίηση TÜV ACADEMY και Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ενώ δίδεται, σε όσους το επιθυμούν, δυνατότητα συμμετοχής σε μια πραγματική επιθεώρηση.

Περιγραφή σεμιναρίου

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ – ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ ΥΛΙΚΟ
Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αναλύονται οι βασικές αρχές της επιθεώρησης, τα βήματα μιας επιθεώρησης τρίτου μέρους, η μεθοδολογία και οι τεχνικές της επιθεώρησης αυτού του είδους.
Επίσης, παρουσιάζονται οι απαιτήσεις του προτύπου, καθώς και μια ενδεικτική μεθοδολογία για την αποτίμηση επιχειρησιακών επιπτώσεων (Business Impact Analysis).

Το ISO 22301 είναι το πλέον αναγνωρισμένο στην Ευρώπη πιστοποιήσιμο πρότυπο Συστημάτων Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας και αποτελεί τον απόγονο του βρετανικού BS 25999.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει:
• Αρχεία Παρουσίασης
• Ασκήσεις

Πληροφορίες συμμετοχής

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου προαπαιτείται πρότερη εξοικείωση με τις απαιτήσεις του προτύπου.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.