Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Επιθεωρητές / Επικεφαλής Επιθεωρητές Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών ISO 27001:2013 σε συνεργασία με την TUV ACADEMY

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
E-learning Χρηματοοικονομικής Διοικητικής και Διοίκησης Έργων – ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστημίου Πειραιώς
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία ISO / Πιστοποιήσεις / Πρότυπα

Εισηγητής

Αγαπητού Μαρία, Συνεργάτης TUV ACADEMY

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε υποψήφιους Επιθεωρητές Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών (ΣΔΑΠ), αλλά και σε όσους γενικότερα επιθυμούν να γνωρίσουν τι περιλαμβάνει η Επιθεώρηση ενός τέτοιου Συστήματος.

Σκοπός

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πληροί τις απαιτήσεις για την εκπαίδευση Επικεφαλής Επιθεωρητών σύμφωνα με πρότυπα ISO 17021, ISO 19011 και ISO 27006. Η παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την αναγνώριση Επιθεωρητών Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών.

ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των ασκήσεων και των εξετάσεων, χορηγείται Πιστοποιητικό Επικεφαλής Επιθεωρητή Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών με πιστοποίηση TÜV ACADEMY και Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ενώ δίδεται, σε όσους το επιθυμούν, δυνατότητα συμμετοχής σε μια πραγματική επιθεώρηση.

Περιγραφή σεμιναρίου

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αναλύονται οι βασικές αρχές, τα βήματα, η μεθοδολογία και οι τεχνικές μιας Επιθεώρησης τρίτου μέρους.
Επίσης, παρουσιάζονται οι απαιτήσεις του προτύπου (παράγραφοι 1-8 και Παράρτημα Α) καθώς και μια ενδεικτική μεθοδολογία για την ανάλυση και αποτίμηση κινδύνων.

Κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος αναλύονται όλες οι απαιτήσεις και προσεγγίσεις που καλύπτονται από το ISO 27006 (επιθεώρηση Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών).

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει:
• Αρχεία Παρουσίασης
• Ασκήσεις

Πληροφορίες συμμετοχής

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου προαπαιτείται πρότερη εξοικείωση με τις απαιτήσεις του προτύπου.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.