Δεν μπορώ να τον ξεπεράσω. Δεν ξέρω τι να κάνω τα ρούχα του. Όλοι μού λένε να βγάλω τα μαύρα. Δεν έχει νόημα η ζωή μου. Δεν μπορώ να σταθώ στα πόδια μου.
Ξεπερνάμε την απώλεια του αγαπημένου μας; Προφανώς όχι! Μήτε μπορούμε, μήτε θέλουμε να τον ξεπεράσουμε. Να μαλακώσουμε το βάθος του πόνου, ναι! Μπορούμε!
Στόχος του σεμιναρίου
Το σεμινάριο στοχεύει να απαλύνει τον πόνο σε όλους όσοι καλείστε να περάσετε αυτές τις ημέρες αγάπης, τις ημέρες των Χριστουγέννων χωρίς εκείνον.
Φροντίζει να αποσαφηνίσει εκείνες τις συμπεριφορές που αγγίζουν το «παθολογικό» και εκείνες που είναι αναμενόμενες και απολύτως προσωπικές σας κατά την πορεία αφομοίωσης του συμβάντος.
Επιδιώκει να ενεργοποιήσει τα ψυχικά σας αντισώματα για την προσαρμογή σας σε αυτή τη νέα, τραγική και αμετάκλητη αλλαγή.