Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Soft Skills στο Επαγγελματικό Περιβάλλον-Ενδυνάμωση Δεξιοτήτων-Ηγεσία/Ενσυναίσθηση

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
TUV AUSTRIA ACADEMY
Εξ Αποστάσεως
E-Learning
14/5/2024
09:00 - 14:00

Εισηγητής

Χατζηπαρές Πάρις

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε στελέχη γενικών διευθύνσεων, σε τμήματα επικοινωνίας, πωλήσεων και δημοσίων σχέσεων, σε υπεύθυνους αξιολόγησης και πρόσληψης προσωπικού, σε άτομα που ασχολούνται με θέματα εταιρικής υπευθυνότητας, ανθρώπινου δυναμικού και εταιρικών σχέσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό, σε νέους επιχειρηματίες, καθώς και σε ιδιώτες που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα σύνολο πιστοποιημένων γνώσεων πάνω στη σύγχρονη επικοινωνία.

Σκοπός

Μετά το τέλος του εκπαιδευτικού αυτού σεμιναρίου, τα άτομα θα κατέχουν τις απαραίτητες γνώσεις και τα εργαλεία πάνω στο πώς να χρησιμοποιήσουν τις ήπιες δεξιότητες στις οποίες εκπαιδεύτηκαν, αλλά και το σημαντικότερο, πώς να καλλιεργήσουν σε βάθος χρόνου αυτές, θέτοντας τα θεμέλια για την αλλαγή της εταιρικής κουλτούρας. Οι δεξιότητες που θα παρουσιαστούν πρόκειται να ενισχύσουν τις δυνάμεις των ατόμων στο επαγγελματικό χώρο, αλλά και στην προσωπική τους ζωή.

Mε την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από την TUV Austria Hellas.

Περιγραφή σεμιναρίου

H TÜV Austria Academy σε συνεργασία με τον εισηγητή Πάρι Χατζηπαρέ παρουσιάζει το σεμινάριο «SOFT SKILLS ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ – ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ  – ΗΓΕΣΙΑ / ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ» Το πεντάωρο αυτό σεμινάριο έρχεται να προσφέρει μία ολοκληρωμένη και πιστοποιημένη εκπαίδευση σε όλους όσους ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τις ήπιες δεξιότητες τους και να προσαρμοστούν στην ανάγκη που διαμορφώνεται για ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον, αλλά και την αναζήτηση συνεργατών οι οποίοι και οι οποίες θα κατέχουν κάτι περισσότερο από τις τεχνικές δεξιότητες του κλάδου τους.

Εισαγωγή στο πρόγραμμα:

Σύμφωνα με τις εκθέσεις του World Economic Forum, παράλληλα με τις επιταγές που φέρει η σύγχρονη εποχή στον εργασιακό χώρο, διαμορφώνεται και μία ιδιαίτερη ανάγκη για την ανάπτυξη και ενδυνάμωση της εταιρικής κουλτούρας του κάθε οργανισμού. Για να δομηθεί όμως μία υγιής κουλτούρα, θα πρέπει τα άτομα της κάθε εταιρικής ομάδας, να διαθέτουν μία «βιβλιοθήκη» ήπιων δεξιοτήτων, η οποία δεν μπορεί να δημιουργηθεί σε μία ημέρα, αλλά πρέπει να καλλιεργηθεί σε βάθος χρόνου και με τη θέληση του κάθε ατόμου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως με βάση τις τελευταίες ετήσιες εκθέσεις του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, στις πρώτες 10 θέσεις για τις δεξιότητες που αναζητάνε οι εταιρείες για τα άτομα που τις απαρτίζουν, οι 9 αφορούν τις ήπιες δεξιότητες.

Περιεχόμενο εκπαιδευτικού προγράμματος

Το περιεχόμενο του εκπαιδευτικού προγράμματος περιλαμβάνει τις παρακάτω ενότητες:

  • Προσωπικά Εντυπώματα.
  • Διαχείριση Αντικρουόμενων Πραγματικοτήτων.
  • Ήπια Δεξιότητα: Ηγεσία.
  • Διαχείριση Θυμού και Συναισθημάτων.
  • Ο ηγέτης ως διαχειριστής των διαφορετικών πραγματικοτήτων.
  • Διαδραστική άσκηση για την ανάπτυξη της δεξιότητας.
  • Ήπια Δεξιότητα: Ενσυναίσθηση.
  • Συναισθηματικές Σκανδάλες.
  • Το στάδιο του καθρέπτη.
  • Διαδραστική άσκηση για την ανάπτυξη της δεξιότητας.

Πληροφορίες συμμετοχής

Η διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι 5 ώρες.

Η ηλεκτρονική υποβολή (από πλευρά σας) θα πρέπει να γίνει τουλάχιστον δέκα (10) εργάσιμες ημέρες πριν την ημερομηνία έναρξης του προγράμματος

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην ελληνική γλώσσα (διαφάνειες σε ελληνική και αγγλική γλώσσα).

Εάν δηλώσετε συμμετοχή και στα τρία εκπαιδευτικά προγράμματα της σειράς SOFT SKILLS ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ- ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ θα σας χορηγηθεί έκπτωση  20%

Η σειρά περιλαμβάνει τα εξής:
1. Αναλυτική Σκέψη/Δημιουργική Σκέψη/Λήψη Αποφάσεων/Επίλυση Προβλημάτων 13/05/2024  09:00 έως 14:00
2. Ηγεσία/Ενσυναίσθηση 14/05/2024  09:00 έως 14:00
3. Επικοινωνία/Συμπεριφορά 17/05/2024  09:00 έως 14:00

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.