Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Μετασχηματίζοντας το άγχος σε δημιουργική δύναμη

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
TUV AUSTRIA ACADEMY
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Ψυχολογία

Εισηγητής

Χατζηπαρές Πάρις

Εκπαίδευση:

  • MSc Αρχιτέκτων Μηχανικός | Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
  • Εκπαιδευτής Ενηλίκων | Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
  • Personal and Executive Coach | International Coaching Federation Lexington, Kentucky United States of America

Υφιστάμενες θέσεις:

  • Σύμβουλος Επικοινωνίας και Αυτοβελτίωσης | Charisma Academy
  • Καθηγητής – Εισηγητής | Business College of Athens
  • Σύμβουλος Επικοινωνίας και Αυτοβελτίωσης | TUV Austria Hellas
  • Ο Πάρις Χατζηπαρές είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Charisma Academy, η οποία δραστηριοποιείται στην Αθήνα, στο χώρο της εκπαίδευσης και της συμβουλευτικής επιχειρήσεων σε θέματα επικοινωνίας, εξυπηρέτησης πελατών, συμπεριφοριστικών μεθόδων, πωλήσεων και ανθρώπινου δυναμικού.

Οι συνεργασίες του περιλαμβάνουν Δήμους της περιφέρειας Αττικής, βραβευμένους, με αστέρια Michelin και Χρυσό Σκούφο, χώρους εστίασης, φημισμένα κέντρα διασκέδασης, τουριστικά θέρετρα και τμήματα πωλήσεων και ανθρώπινου δυναμικού ιδιωτικών οργανισμών και επιχειρήσεων.

Από το φθινόπωρο του 2020 τελεί χρέη εκπαιδευτή στο κολλέγιο του Business College of Athens σε θέματα επικοινωνίας, συμπεριφορών, ηγεσίας, ψυχολογίας καταναλωτή, δημοσίων σχέσεων και αυτοβελτίωσης, καθώς και καθηγητή στον Τουριστικό και Ξενοδοχειακό τομέα, όπου παραδίδει μαθήματα επικοινωνίας και κοινωνικών δυναμικών.

Ο ίδιος είναι πτυχιούχος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος τίτλου MSc Architect Engineer, έχει μετεκπαιδευτεί στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στον τομέα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στο International Coach Federation στους τομείς του Personal & Executive Coaching και στο Alba Graduate School Business School σε θέματα επιχειρηματικότητας.

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε στελέχη διευθύνσεων, σε τμήματα επικοινωνίας, πωλήσεων και δημοσίων σχέσεων, σε υπεύθυνους αξιολόγησης και πρόσληψης προσωπικού, σε άτομα που ασχολούνται με θέματα εταιρικής υπευθυνότητας, ανθρώπινου δυναμικού και εταιρικών σχέσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό, σε νέους επιχειρηματίες, καθώς και σε ιδιώτες που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα σύνολο ποιοτικών γνώσεων πάνω στη σύγχρονη επικοινωνία.

Σκοπός

Μετά το τέλος του εκπαιδευτικού προγράμματος, οι εκπαιδευόμενοι θα κατέχουν στους απαραίτητες γνώσεις και τα εργαλεία πάνω στο πως να διαχειρίζονται στους καταστάσεις άγχους σε όλο το φάσμα των εντάσεων του, αλλά και θα θέσουν τα θεμέλια για ένα νέο τρόπο σκέψης, αυτόν στον οποίο το άγχος δεν αποτελεί ένα αρνητικό γεγονός, αλλά μία ευκαιρία για τη διοχέτευση στους έντασης με δημιουργική τάση, η οποία θα φέρει και θετικά αποτελέσματα στο χώρο εργασίας αλλά και στους ανθρώπους που πλαισιώνουν τα  εκπαιδευόμενα άτομα.

Περιγραφή σεμιναρίου

H  TUV AUSTRIA Academy σε συνεργασία με την Charisma Academy παρουσιάζει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ». Το πρόγραμμα αυτό έρχεται να προσφέρει μία ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε όλους όσους ενδιαφέρονται να έρθουν σε επαφή με τις δυνάμεις άγχους, που διαμορφώνονται στην καθημερινή ζωή και να τις μετασχηματίσουν σε μία παραγωγική ενέργεια, προσφέροντας τους μία νέα οπτική για το στρες στον προσωπικό και εργασιακό χώρο.

Εισαγωγή στο πρόγραμμα

Το άγχος χαρακτηρίζει τη σύγχρονη εποχή που όλοι και όλες βιώνουμε και έχει την τάση να αυξάνεται, όσο αυξάνονται συνεχώς και οι ανάγκες της εποχή μας. Ωστόσο υπάρχει μόνο η αρνητική πλευρά του στρες; Τι θα συνέβαινε εάν διοχετεύαμε τη συγκεκριμένη ψυχική ενέργεια σε δημιουργικά αποτελέσματα; Η κατανόηση της έννοιας του άγχους, από το πώς διαμορφώνεται, πώς εξωτερικεύεται και πόσο σημαντικό ρόλο διαδραματίζει για την σωματική και ψυχική μας υγεία είναι το πρώτο στάδιο και σημαντικότερο στάδιο. Στη συνέχεια του εκπαιδευτικού αυτού προγράμματος και μέσω της διάδρασης με παιχνίδια ρόλων και σεναρίων, τα άτομα θα εξοικειωθούν με τις μεθόδους διαχείρισης των άμεσων στρεσογόνων καταστάσεων (στιγμές επαγγελματικών κρίσεων / εξάρσεις θυμού στον εργασιακό χώρο κτλ.), αλλά και θα εκπαιδευτούν πάνω στους τρόπους κατευνασμού του μακροχρόνιου στρες, το οποίο είναι και το πιο επικίνδυνο για εμάς και τους γύρω μας ανθρώπους.

 

Πληροφορίες συμμετοχής

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Η διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι 5 ώρες.

Όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα πραγματοποιούνται μόνο όταν υπάρχει ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών. Η TÜV AUSTRIA ACADEMY διατηρεί το δικαίωμα αναβολής, αλλαγής των εισηγητών και του τόπου διεξαγωγής, καθώς και ματαίωσης των εκπαιδευτικών της προγραμμάτων.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.