Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Διαχείριση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Erasmus+

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Skillbox.gr - E-Learning Education
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Χρηματοοικονομικά

Εισηγητής

Γιάννης Κουτούδης, Οικονομολόγος MSc - Εκπαιδευτής Ενηλίκων

Ο Κουτούδης Γιάννης είναι απόφοιτος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακό στα Πληροφοριακά Συστήματα από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής μη τυπικής εκπαίδευσης από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ).

Έχει πολυετή εργασιακή εμπειρία ως διαχειριστής ευρωπαικών προγραμμάτων σε επίπεδο σχεδιαμού, υλοποίησης, οικονομικής διαχείρισης, και συντονισμού ομάδας έργου. Έχει δουλέψει και συνεργαστεί στο πλαίσιο συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων με μη κυβερνητικές οργανώσεις, εκπαιδευτικούς φορείς, και συλλόγους.

Σε ποιους απευθύνεται

  • Σε φοιτητές/σπουδαστές και αποφοίτους όλων των σχολών ΑΕΙ/ΤΕΙ, ή και ΙΕΚ.
  • Σε νέους/ες που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την διαχείριση και υλοποίηση ευρωπαικών προγραμμάτων
  • Σε στελέχη μη κυβερνητικών οργανισμών ή εταιριών που θέλουν να υλοποιήσουν έργα μέσω ευρωπαικής χρηματοδότησης.

Περιγραφή σεμιναρίου

Αυτό το σεμινάριο επικεντρώνεται στην κατανόηση και αποτελεσματική υλοποίηση των προγραμμάτων που υποστηρίζονται από το Erasmus+. Στο Advanced ACTA-Certified Course «Διαχείριση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Erasmus+», μέσα από 4 online συναντήσεις αλλά και πλούσιο ασύγχρονο υλικό, θα αναπτύξετε δεξιότητες για την κάλυψη όλων των αναγκών ενός Ευρωπαϊκού Προγράμματος, από τη σύνταξη προτάσεων έως και τη διαχείριση έργων αλλά και την αξιολόγηση και αναφορά αποτελεσμάτων.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, ο/η κάθε συμμετέχων/ούσα θα είναι σε θέση να γνωρίζει τα πεδία υλοποίησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+

Συγκεκριμένα:

  • Θα γνωρίζει τον ευρύ χάρτη των ευρωπαικών προγραμμάτων Erasmus+ και να αναγνωρίσει τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες που προσφέρουν.
  • Θα μπορεί να αναλάβει αποτελεσματικά στην υλοποίηση ευρωπαικών έργων Erasmus+ και θα είναι προετοιμασμένος/η για όλο το φάσμα των προκλήσεων που έχουν.
  • Θα μπορεί να συνεργαστεί με την ομάδα έργου του οργανισμού του και τους εταίρους για την ομαλή και ορθή διαχείριση του κάθε έργου.
  • Θα αντιλαμβάνεται την λογική των έργων ούτως ώστε να ανταποκρίνεται τόσο στις διαχειριστικές τους απαιτήσεις, όσο και σε επίπεδο σχεδιασμού μίας ανταγωνιστικής πρότασης χρηματοδότησης.

Πληροφορίες συμμετοχής

Αποκτήστε αναγνωρισμένη πιστοποίηση από την ΑCΤΑ - Ολοκληρώστε επιτυχώς την τελική αξιολόγηση και αποκτήστε τη βεβαίωση παρακολούθησης του πιστοποιημένου προγράμματος από την ΑCΤΑ - Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.