Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Χρήση Excel για Υπαλλήλους Γραφείου

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Skillbox.gr - E-Learning Education
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Πληροφορική

Εισηγητής

Αθανάσιος Φροξυλιάς

Ο Αθανάσιος Φροξυλιάς έχει σπουδάσει Λογιστικά και Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης στο Πανεπιστήμιο του Hertfordshire και είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ. Από το 2005 ασχολείται με την εκπαίδευση ενηλίκων, ενώ παράλληλα εργάζεται ως εισηγητής σε ιδιωτικό φορέα εκπαίδευσης δημιουργώντας κατάλληλο υλικό, που ικανοποιεί τις ανάγκες επιμόρφωσης ενηλίκων.

Σε ποιους απευθύνεται

  • Σε όσους στοχεύουν να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους με ανταγωνιστικές δεξιότητες και πρακτικές γνώσεις πάνω σε ένα εύχρηστο εργαλείο όπως το Excel.
  • Σε οποιονδήποτε ανήκει στο ανθρώπινο δυναμικό που διεκπεραιώνει εργασίες γραφείου, όπως υπάλληλοι, λογιστές, στελέχη επιχειρήσεων, γραμματείς, ελεύθεροι επαγγελματίες.
  • Σε φοιτητές αλλά και ανέργους, ώστε να μπορεί κάποιος να προχωρά επιτυχώς σε απλές ή και σύνθετες σχετικές εργασίες και κατ’ επέκταση να αξιοποιεί αποτελεσματικά σε καθημερινό επίπεδο τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το Excel δεν είναι μόνο αριθμοί. Είναι ένα εργαλείο οργάνωσης, διαχείρισης, ανάλυσης δεδομένων και άμεσης βελτιστοποίησης της καθημερινής εργασίας ενώ παράλληλα βοηθά στην εξοικονόμηση χρόνου και στη λήψη των σωστών αποφάσεων.

Μέσα από 4 live συναντήσεις μέσω zoom θα δoθούν οι βάσεις για την αξιοποίηση των πραγματικών δυνατοτήτων του Microsoft Excel. Συγκεκριμένα, οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να μάθουν:

  • Να αντλούν πληροφορίες, να δημιουργούν και να μορφοποιούν λίστες δεδομένων.
  • Να εκτελούν υπολογισμούς χρησιμοποιώντας αριθμητικούς τύπους ή συναρτήσεις.
  • Να αλλάζουν την διαμόρφωση του φύλλου εργασίας που θα εκτυπώσουν.
  • Να δημιουργούν γραφήματα για τα δεδομένα μιας περιοχής κελιών.

Πληροφορίες συμμετοχής

Αποκτήστε αναγνωρισμένη πιστοποίηση από την ΑCΤΑ - Ολοκληρώστε επιτυχώς την τελική αξιολόγηση και αποκτήστε τη βεβαίωση παρακολούθησης του πιστοποιημένου προγράμματος από την ΑCΤΑ - Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε παρακάτω για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διοργανωτή
Σελίδα Διοργανωτή