Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Game Design

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Skills Hub
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Πληροφορική

Εισηγητής

Σαγιάκος Γιώργος, 3D Modeler & Animator

Κάτοχος BSc in Computer Science από το University of Portsmouth της Μ.Βρετανίας και μεταπτυχιακού τίτλου MA in Digital Special Effects από το Bournemouth University.
Διαθέτει πολυετή εμπειρία ως 3D Generalist & Programmer, Modeler & Animator, ενώ από το 1999 έως και σήμερα είναι Καθηγητής στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ, στον Τομέα Art & Design και στον Τομέα Πληροφορικής, διδάσκοντας μαθήματα όπως: Game Development with Unreal Engine, 3D Studio (Modeling, Lighting, TDing, Character & FX Animation), Video Editing, Image Processing, Programming (Algorithms I & II, C, C++).

Σταυρόπουλος Χρήστος, Προγραμματιστής, ΙΤ Professional

Είναι απόφοιτος Computer Science από το University of Portsmouth. Διαθέτει εργασιακή εμπειρία 23 ετών σε πολλά projects σαν προγραμματιστής ή Προϊστάμενος IT. Μεταξύ αυτών, διετέλεσε Προϊστάμενος IT στην κτηματογράφηση Αθηνών, καθώς και 10 δήμων από το Εθνικό Κτηματολόγιο Αθηνών.
Έχει συμμετάσχει ως εισηγητής σε πολλά σεμινάρια, ενώ από το 2011 είναι καθηγητής Πληροφορικής στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Τεχνικούς Εφαρμογών Πληροφορικής
  • Game Designers
  • App Developers
  • που θέλουν να ασχοληθούν με το Game Design, production, development, analysis και την έρευνα.

Σκοπός

Τι θα Μάθω
Στο μοναδικό αυτό σεμινάριο αποκλειστικά για το σχεδιασμό και την υλοποίηση Video Games, θα εκπαιδευτείτε στη δημιουργία game design document (πρόταση για τη δημιουργία του παιχνιδιού) είτε για την ομάδα σας, είτε για υποψήφιους επενδυτές. Θα μάθετε τις βασικές αρχές σχεδιασμού διαδραστικών ψηφιακών εφαρμογών με διαφορετικά εργαλεία και τεχνικές, το Storytelling, την καλλιτεχνική σύνθεση και τα game mechanics ώστε να είναι το παιχνίδι δίκαιο και ενδιαφέρον. Θα ενημερωθείτε για το monetization, τις τεχνικές για τη δημιουργία levels και τις αισθητικές αποφάσεις για διάφορους τύπους παιχνιδιών. Θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε την αισθητική, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας, με βάση τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και τις σύγχρονες διεθνείς τάσεις στο Game Design.

Περιγραφή σεμιναρίου

Εξασφαλίστε μία καριέρα στην παγκοσμίως ραγδαία αναπτυσσόμενη βιομηχανία των Video Games

Η εποχή μας χαρακτηρίζεται από αλματώδη ανάπτυξη της βιομηχανίας των videogames, έναν χώρο υψηλών απαιτήσεων σε τεχνογνωσία. H ραγδαία εξέλιξη στην παραγωγή λογισμικού και η δημιουργική «έκρηξη» στον γραφιστικό σχεδιασμό, συντελούν στην αύξηση των απαιτήσεων των gamers για αληθοφανείς, διαδραστικές και ολιστικές εμπειρίες. Φυσικό επακόλουθο αυτής της παγκόσμιας τάσης είναι η αυξημένη ζήτηση για δημιουργικούς designers. Το σεμινάριο περιλαμβάνει όλο το κομμάτι της προ-παραγωγής (έρευνα, ανάλυση και οργάνωση) για τη δημιουργία ενός πρωτότυπου, λειτουργικού και συναρπαστικού game experience (Game Design Document, συγγραφή σεναρίου, δημιουργία του Level Design, monetization και τεχνικές δημιουργίας gaming levels) για όλους τους τύπους games.

Θεματολογία

Produce Your Game

  • Introduction to game genres
  • An overview to the Game market
  • Documentation: Game proposal document, Feasibility Study, Game design document

Storytelling, Level Design & Mechanics

  • Principles of game design
  • Scenario for games
  • Game mechanics
  • Level Design (Hidden object games)

Μάθε τα πάντα για το Game Economy & A.I.

  • Player Psychology
  • Game Economy
  • Level Design
  • AI mission planning

Πληροφορίες συμμετοχής

Τύπος Σεμιναρίου: Online σύγχρονη εκπαίδευση - Zoom

Διάρκεια: 6 εβδομάδες, 30 ώρες

Χρονοδιάγραμμα Ανά Εβδομάδα
Ημέρα: 2 φορές την εβδομάδα
Ώρα: 18:30 - 21:30 (ενδεικτικά)

Πιστοποίηση
Αποκτήστε αναγνωρισμένη πιστοποίηση (Basic) από την ΑCΤΑ

Ολοκληρώστε επιτυχώς την τελική αξιολόγηση και αποκτήστε βεβαίωση παρακολούθησης του πιστοποιημένου προγράμματος από την ΑCΤΑ [Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης].

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε παρακάτω για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διοργανωτή
Σελίδα Διοργανωτή