Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Facebook & Instagram Ads

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
Skills Hub
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Digital Marketing

Εισηγητής

Σμυρλή Σοφία, Social Media & Digital Marketing Manager

Από το 2016 είναι Ιδιοκτήτρια και Social Media Manager της εταιρείας (modaboom.com) γυναικείας ένδυσης στη Θεσσαλονίκη, ενώ από το 2014 έχει αναλάβει τη διαχείριση των Social Media και digital campaigns πολυάριθμων εταιρειών στον χώρο της μόδας, των ΜΜΕ και διαφόρων e-shop. Επιπλέον, έχει εργαστεί ως Υπεύθυνη Επιμέλειας Κειμένων της αθλητικής εφημερίδας “Arena Press”.

Είναι απόφοιτη αριστούχος του Αμερικάνικου προγράμματος (SUNY) του Τμήματος Mass Media and Communication στο New York College με 4ετη μερική υποτροφία, ενώ διαθέτει Μεταπτυχιακό τίτλο του Τμήματος Strategic Marketing Management στο London School of Business & Finance (Λονδίνο, Αγγλία).

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Σπουδαστές ή απόφοιτους του ευρύτερου τομέα της Οικονομίας-Διοίκησης, του Τουρισμού, των Νέων Τεχνολογιών,
  • Στελέχη επιχειρήσεων κάθε κλάδου και ελεύθερους επαγγελματίες που έχουν την επιθυμία να εκσυγχρονίσουν τις γνώσεις τους μέσα από την ανάπτυξη του επιστημονικού τους υπόβαθρου αναφορικά με τις γνώσεις στο πλέον σύγχρονο περιβάλλον της ψηφιακής εποχής

Σκοπός

Τι θα Μάθω
Το σεμινάριο εστιάζει στον σχεδιασμό και τη βελτιστοποίηση διαφημιστικών καμπανιών στο Facebook και το Instagram και στην αξιολόγηση των αποτελεσμάτων τους (analytics) για τη λήψη αποφάσεων. Θα αποκτήσετε την απαραίτητη εξειδίκευση, τις ψηφιακές ικανότητες και τη γνώση για τις digital, online μεθόδους προβολής, ώστε να ανταποκριθείτε αποτελεσματικά στη νέα ψηφιακή πραγματικότητα, “χτίζοντας” την ψηφιακή εικόνα μίας επιχείρησης ανεξαρτήτως κλάδου, μεγέθους ή αντικειμένου εργασίας, το προσωπικό σας brand ή project, αυξάνοντας τους πελάτες σας ή τους followers σας. Όλα αυτά, είτε εργαζόμενος ως freelancer, είτε σε Digital Agency ως Facebook & Instagram Ads Specialist.

Περιγραφή σεμιναρίου

Κατακτήστε την αιχμή του Digital Marketing στα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα

Η μεθοδευμένη ανάπτυξη και εφαρμογή μίας στρατηγικής Digital Marketing και η δημιουργία παρουσίας σε πλατφόρμες όπως το Facebook και το Instagram, αποτελεί πλέον αναπόσπαστο μέρος της αναπτυξιακής στρατηγικής μιας επιχείρησης. Επομένως, οι marketers με εξειδίκευση στο αντικείμενο είναι ανάρπαστοι! Κατακτήστε την αιχμή του marketing με ένα σεμινάριο εξειδίκευσης στις καμπάνιες των δημοφιλών πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης του Meta, Facebook και Instagram, που βοηθούν εκατομμύρια επαγγελματίες να επιτύχουν τους δικούς τους στόχους. Θα αποκτήσετε πολύτιμες γνώσεις για να αξιοποιήσετε τις συγκεκριμένες πλατφόρμες, ώστε να δημιουργήσετε στοχευμένες και αποτελεσματικές καμπάνιες.

Θεματολογία

  • Facebook & Instagram Ads Fundamentals
  • Business Manager, Ad Account & Facebook Pixel
  • Audience Insights, Ads Manager Dashboard
  • Campaigns & AdSets
  • Ad Level
  • Ανακεφαλαίωση & Ομαδική Άσκηση
  • Παρουσίαση εργασιών και Reporting
  • Τελική Ομαδική Εργασία

Πληροφορίες συμμετοχής

Τύπος Σεμιναρίου: Online σύγχρονη εκπαίδευση - Zoom

Διάρκεια: 4 εβδομάδες, 24 ώρες

Χρονοδιάγραμμα Ανά Εβδομάδα
Ημέρα: 2 φορές την εβδομάδα
Ώρα: 18:30 - 21:30 (ενδεικτικά)

Πιστοποίηση
Αποκτήστε αναγνωρισμένη πιστοποίηση (Basic) από την ΑCΤΑ

Ολοκληρώστε επιτυχώς την τελική αξιολόγηση και αποκτήστε τη βεβαίωση παρακολούθησης του πιστοποιημένου προγράμματος από την ΑCΤΑ [Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης].

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε παρακάτω για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διοργανωτή
Σελίδα Διοργανωτή